Inlägg från: Drottningen1970 |Visa alla inlägg
  • Drottningen1970

    Han tycker att jag har lurat honom

    Tycker du ska köra samma taktik. Anklaga honom för att ha lurat dig. Sura över att han har legat med dig fast han visste att du inte ville bli gravid.

    Eller så klappar du till honom, det hade jag gjort.

  • Drottningen1970
    Anonym (R) skrev 2019-10-20 15:50:20 följande:

    Jävla idioter det finns alltså. Mitt ex visste fullt ut att jag INTE ville göra abort om det blev något, han sa att HAN INTE ville göra abort om det blev något, HAN var den som fick tjata och övertala mig till att köra avbrutet (gick till slut med på det för jag ville trots allt ha barn någon gång och det gjorde inget för mig om det skulle bli något). När jag sedan således blev gravid efter att HAN MISSLYCKATS MED ATT DRA UT I TID vart han chockad och blev helt skogstokig när jag inte ville ta bort det. Påstod att JAG förstörde hans liv, att jag var äcklig, att han aldrig mer ville ha med mig att göra om jag behöll, att han defintivt inte ville ha med barnet att göra, att han skulle ringa polisen om någon av oss kom i närheten av honom, att han skulle stämma mig på vårdnaden och att han skulle vinna för han är rikare än mig och sedan aldrig låta mig träffa barnet utan hitta en annan mamma till det osv osv. Finns inte ord som beskriver vilken jävla jubelidiot han är och var, och alldeles uppenbarligen är han inte ensam om sin dumhet och sitt svineri. TS, be din man dra åt helvete och börja förbereda separation. Finns ingen anledning att leva med en sådan korkad, egotrippad, elak och svinig människa.


    Hur gick det?
  • Drottningen1970
    Fenestra skrev 2019-10-22 07:58:36 följande:

    Så klart har du lurat honom! Det gör kvinnor 50% av fallen!

    Hoppas att DU är nöjd!


    Du tror alltså att 50% av alla barn som föds har kommit till för att kvinnan lurat mannen?
  • Drottningen1970
    Anonym (Blomsterprakt) skrev 2019-10-23 08:39:04 följande:

    Jo, han blev lurad. Han sa hela tiden efter andra barnet INGA FLER BARN, INGA FLER BARN. Jag är hans nya o han har sagt att de två sista barnen alltså nr 3 o 4 var oönskade. Kul. Fattar inte vad det är med kvinnor som inte kan respektera den andra partens vilja.


    De två senaste.... hahaha...

    Hör du själv vad du säger?

    Analysera och reflektera...

    Alltså jag dööööör
Svar på tråden Han tycker att jag har lurat honom