Inlägg från: Anonym (Agnes) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Agnes)

    han gör allt för att jag ska göra abort!!

    Anonym (Ace) skrev 2019-10-21 17:27:16 följande:
    Hur tänkte du dig det att det skulle kunna hanteras snyggare om du vill ha barn men inte han? Detta är ett läge där en alltid måste få sin vilja fullständigt struntad i......som du gör med ditt ex vilja nu

    Mannen är givetvis upprörd för atr han trodde atr du var ärllig med att du inte ville ha barn då du hade spiral men det var du inte. Nu är du gravid och då står du inte fast vid ditt ord utan ändrar dig helt plötsligt... Det är ett stort svek mot honom oavsett hur du vänder på det. Ni två är eniga om en sak men sen tar du ett beslut över hans huvud som han är starkt emot.... Villken man som helst med självaktning hade blivit upprörd och förbannad om de blir påtvingade ett barn av en kvinna som inte ville ha barn från början. Hade personiigen dock inte uppfört mig på samma unkna sätt mot dig som ditt ex men hade gladeligen lämnat dig självmant.
    Blir så less på sånt här. Bara för att en person använder preventivmedel betyder inte det att man lovat att göra abort om det blir en graviditet. Det är inget "svek" att behålla eller att man inte "står fast vid sitt ord". Ingen blir påtvingad någonting. Herregud. Väx upp.

    Har en man sex med en kvinna finns för det mesta risken att det blir en graviditet, oavsett om skydd används eller inte. Kvinnan har ju oftast möjlighet till abort om hon absolut inte vill ha barn, men det har ju såklart inte mannen. Vill en man absolut inte ha barn bör han därför ta extra ansvar för sina spermier. Är han helt och hållet färdig med barn är ju sterilisering praktiskt, är han inte det är det ju smart att dra på en kondom även om kvinnan använder ex. spiral och köra med dubbla skydd.

    Det fungerar inte att bara lita kallt på att ens partner kommer göra en abort vid en oplanerad graviditet och sen börja stampa med foten och tjura när hon inte lyder.
Svar på tråden han gör allt för att jag ska göra abort!!