Inlägg från: Anonym (Har gått igenom detta) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Har gått igenom detta)

    han gör allt för att jag ska göra abort!!

    Hej! Vill börja med att säga att jag lider så med dig. Den sits du sitter i är nog svår att föreställa sig innan man sitter där själv. Jag var där för ca 4 år sedan. Blev gravid med min sambo som fick kalla fötter. Han bad mig ta abort. Han sa rätt otrevliga saker och jag har aldrig i mitt liv känt mig så liten och så obetydlig. Kände sån sorg både vad gäller hans behandling av mig, men även av vårt foster. Det var inte en total olycka att graviditeten hände heller. Vi hade det komplicerat på så sätt att han hade flyttat från ett annat land för att bo med mig i Sverige och trivdes inte till 100 % i Sverige. När jag blev gravid gick det väl upp för honom att han skulle bli kvar i Sverige. Så han drog. Jag valde att ta abort till slut. Det är det svåraste beslut jag tagit i hela mitt liv. Jag gjorde det inte för honom även om han säkert tror det. Jag gjorde det för min egen skull och för att ett barn inte skulle komma oönskat till världen men en pappa som bodde på andra sidan jorden alt bodde här och inte ville ha hen. Jag mår dock fortf dåligt över beslutet men ångrar mig inte. Jag är så pass gammal nu med att jag inte riktigt kan gå fler barn. Jag är fort så otroligt arg på honom och kommer aldrig riktigt kunna förlåta. Vad gäller din situation så måste du lyssna på dig själv. Du kommer troligen inte ha en bra relation till pappan och ert förhållande kan ju inte fortgå då sveket du upplever antagligen är fort stort, även om han skulle mjukna. Men ta bara abort för att DU tror det är det bästa. Inte för att han vill. Att hota nån till det borde vara brottsligt. Det är att gå för långt. många kramar från mig!!

  • Anonym (Har gått igenom detta)
    Anonym (mamma) skrev 2019-10-23 10:08:12 följande:
    Men åh vad ledsen jag blir för din skull när jag läser om det. Tack för att du delar med dig till mig.

    Jag känner i hela min kropp att jag inte kan göra abort, då skulle jag göra det för hans skull och det skulle bli ett stort stort tomrum för mig.

    Jag förstår att vår relation kommer säkert infekteras ännu mer ett tag men jag vill ändå hoppas på att det kommer bli bra till slut...
    Ja men då ska du lyssna på den rösten inom dig som säger att du ska behålla barnet! Vad gäller er relation så får du väl känna efter vad som händer i framtiden. Men en man som hotar dig och försöker tvinga dig till abort m h a hot..... en sån man är ingen att vara tillsammans med. Tycker inte jag. Hur pressad man än är finns det gränser för vad man säger och gör. Kram!
  • Anonym (Har gått igenom detta)
    Anonym (Hepp) skrev 2019-10-24 19:54:55 följande:
    Men alltså.. vill man få ett barn på det här sättet?

    Ett barn ska väl vara frukten av en lycklig och kärleksfull relation.

    Det här låter så jävla trist.
    Nä det är klart att man inte vill ha barn på detta sätt. Alla vill väl ha barn med en partner som också vill. Ibland blir man gravid ändå. Det är ju inte på något sätt optimalt....men vad kan man göra som kvinna än det man själv känner att man kan klara av att göra? En del kanske känner att abort är det enda alternativet...andra känner att de inte klarar av abort. Eller ens vill tänka tanken på abort. Självklart ska alla barn ha två kärleksfulla föräldrar...men det är en i en drömvärld. Barnt låg ju de facto i magen..... o pappan kan välja att ställa till ett helvete...eller ta sitt ansvar. Han har också val i det hela. Har man sex KAN det bli barn. Det förstår ju alla. Men sen är en hel del personer idioter och tror att de kan hota sig ur det mesta. Att säga att man inte känner något alls för sitt barn är kallt och säger det mesta om denna man.

    Kram på dig kära medkvinna som går igenom detta. Det är bra att du har andra manliga förebilder till ditt barn nära.
  • Anonym (Har gått igenom detta)
    Anonym (Hepp) skrev 2019-10-24 20:32:28 följande:
    Jag är ledsen, men jag köper det inte.

    Du hade ju kunnat hoppa i säng med någon som faktiskt ville ha barn.

    Eftersom du skiter i den här pappan så verkar ju valet av far till barnet inte vara så viktigt. Du blev dessutom gravid efter 3 månader och på så kort tid hinner man ju inte lära känna någon på ett djupare plan.

    Du hade ju kunnat dra ner till Danmark och inseminera dig så hade du aldrig behövt dra in någon i din barnstress.

    Nu fick du en knäppgök till pappa som du ska dras med resten av livet på ett eller annat sätt.

    En dag kanske han ändrar sig och vill ha delad vårdnad med sitt knepiga beteende.

    Knasigt..
    Seriöst?!  Vilken stöttande personlighet du har.
  • Anonym (Har gått igenom detta)
    Anonym (Hepp) skrev 2019-10-25 14:49:03 följande:
    Varför ska man stötta oansvarigt beteende?

    Han var en idiot visst, men var hon mycket bättre?

    Hon kände honom inte, hon kunde lika gärna som honom kräva skydd.

    Hade hon lärt känna honom så kanske hon förstått att det inte var en person hon ville skaffa barn med.
    Saken är den att det har hänt. Spelar ingen roll vad du anser man borde göra. Saker händer och då måste man ta ställning till vad man ska göra. Att sitta med pekpinnar och kalla folk för idioter och tycka att det borde sett annorlunda ut kommer man inte långt med. Det uppfattas bara som elakt och otroligt icke-stöttande. Försök istället sätta dig in i den situation som råder och praktisera lite ödmjukhet inför livet och andra männsiskor Allt är säkert inte perfekt i ditt liv heller. Ingens är. Men att sitta och döma andra på nätet - det gör varken dig eller någon annan gott. Hoppas du kan fundera över din approach lite. Världen blir trevligare att vistas i om vi försöker förstå varandra.


  • Anonym (Har gått igenom detta)
    Anonym (Hepp) skrev 2019-10-25 19:49:56 följande:

    Tyvärr, det blir inga peppkramar. Det får nära och kära sköta.

    Det är så många andra som stryker såna här människor medhårs så det behövs någon som säger den kalla hårda sanningen.

    Det daltas alldeles för mycket.


    Okej. Lev på det viset då. Hoppas du blir lycklig av den inställningen. Intolerans gör sällan världen trevligare. Den kalla hårda sanningen säger du... Jo världen är så mjuk o fluffig att mer kallt o hårt behövs. Tur såna som du finns o sprider kylan. Jisses. Hoppas du står där lika hård och kall när ditt liv vänds upp och ner. Ha det du glade.
Svar på tråden han gör allt för att jag ska göra abort!!