Inlägg från: Plusssset |Visa alla inlägg
  • Plusssset

    BF JULI 2020

    Jag plussade i Fredags! Bf 1 juli änsålänge! Får väl se om det ändras längre sen. Ni som plussat tidigare, när ringde ni BM?

    Min mens skulle börjat i torsdags så jag har ju testat rätt tidigt, ska jag vänta att ringa?

    Första barnet för oss ??

    Och grattis till er andra!!

  • Plusssset

    På kub i julas blev vi framflyttade från 1/7 till 5/7. <3

    På ultraljudet såg vi också att där hade funnits två!! Men det ena hade stannat av i vecka 6-7 tror dom. Men en liten VÄLDIGT aktiv krabat är där i sin egen säck! Det tog henne en halvtimme innan hon fick en bra bild för den vägra ligga still, haha.

    Undrar dock om här är någon annan som har varit med om en tillbakagången tvillinggraviditet? Jag har fortfarande inte fått något märkbart missfall för det foster som var dött.

  • Plusssset
    Mustang18volvo skrev 2020-01-15 21:01:11 följande:

    Har BF 14Juli enligt barnmorskan, längtar till Ultraljudet och allt dedär.

    Har mått o mår fortfarande väldigt illa, kräks osv. Har pågått flera veckor nu och ä svin less på knappt få i mig något. Är sedan innan väldigt smal och aldrig kunnat gått upp i vikt och nu när jag spytt så länge har de inte blivit bättre men har ändå fått en liten mage????


    Har haft samma problem som dig. Mådde illa mycket i början men jag kräkte dock bara en gång, kunde dock knappt äta något så jag gick från 57 kg (som jag kämpat mig till i flera år!!) ner till 52 kg i vecka 13. Fick sån ångest trots att jag precis som du fick en liten kula. Men sen vände det i vecka 14-15 och sen dess har jag mått jättebra & kan äta typ allt! :)

    Vägde mig igår (v18 nu) lite smått förväntansfull då det bara är kulan som växt och vågen stod nu på 59 kg! :D
Svar på tråden BF JULI 2020