Inlägg från: AnnaAgaton |Visa alla inlägg
  • AnnaAgaton

    Jag har startat en privat Facebook grupp JuliMammor 2020 säg till om ni vill vara med.. jag tror ni kan hitta den om ni söker och bli medlem men allt annat är privat vilka som är med och vad vi skriver :)

  • AnnaAgaton

    Försök 4 .. har en dotter som fyllde 3 år på min ÄL dag så lite roligt;) tog 7 försök med henne.. nu håller vi tummar att allt går vägen:) med ett syskon blir familjen komplett :)

    Själv:)?


    Flora86 skrev 2019-10-27 06:41:28 följande:

    B

    Grattis!! Har sett dig i andra trådar. Har ni försökt länge?

    Första barnet eller syskon?


  • AnnaAgaton

    Vad heter du och hur ser profilbilden ut så letar jag upp dej:)


    Joicy skrev 2019-10-27 08:21:41 följande:

    Hej! Så roligt att jag hittade den här tråden! Jag plussade för några dagar sedan och har bf 1 juli enligt mina beräkningar :) Jag har också den här typiska molande känslan i magen och ömma bröst. Inget illamående än, men det kommer väl komma snart.. med förra spydde jag dagligen till v.17. Så jag har ställt in mig på att det kommer bli samma :(

    Det blir vårt 3 barn om allt går bra, jag är 28år min sambo 29år. Jag är gärna med i facebookgruppen!


  • AnnaAgaton

    Okej! Ja det är alltid osäkert i början!! Man får hålla sina tummar!! Du är välkommen när Helst du vill bara skicka till mig:)


    Flora86 skrev 2019-10-27 14:28:21 följande:

    Kul med syskon ganska tätt ändå!

    Jag fick mitt första barn för snart 10 år sedan och har egentligen inte känt mig redo för en till. Sen träffade jag min nuvarande man som har två barn sen tidigare och kände väl att vi i te behövde fler. Jag blev helt oplanerat gravid i somras så då sa vi väl att nu kör vi. Blev missfall eller MA i vecka 8 och det var i början av september. Vi bestämde oss för att försöka på riktigt så här är vi nu, 1 månad senare och gravida igen!

    Är gärna med i facebookgruppen om ett tag när jag känner mig lite säkrare! :)


  • AnnaAgaton

    Jag kommer ringa typ vecka 7 :)


    Plusssset skrev 2019-10-27 17:59:03 följande:

    Jag plussade i Fredags! Bf 1 juli änsålänge! Får väl se om det ändras längre sen. Ni som plussat tidigare, när ringde ni BM?

    Min mens skulle börjat i torsdags så jag har ju testat rätt tidigt, ska jag vänta att ringa?

    Första barnet för oss ??

    Och grattis till er andra!!


  • AnnaAgaton

    Man räknar från mensens första dag :)


    BeckaBecka skrev 2019-10-27 19:19:30 följande:

    Grattis till alla!! Jag plussade i torsdags och har BF 2 juli, fortfarande så tidigt men hoppas allt kommer gå som det ska. Är det då v.7 från din sista mens? Eller från din Ägglossning, har inte greppat det än :)


  • AnnaAgaton

    Den är hemlig sök upp Ann-Louise Persson bild på mig och sambon bakgrundsbild på dottern skicka vänförfrågan så lägger jag till dig:)


    Mybaby2020 skrev 2019-10-28 08:37:36 följande:

    Hittar den inte!


  • AnnaAgaton

    Hej alla ser att Facebook kommer på tal längs tråden så skriver ett inlägg igen :)

    Skicka vänförfrågan till Ann-Louise Persson Nybro bild på mig o sambon dottern som bakgrund.. så bjuder jag in er. Kan bara bjuda från vänlistan inte kommit på något annat sätt:/ men det funkar iaf:) välkomna alla som vill!!

  • AnnaAgaton

    Hej! Vår Facebookgrupp julibäbis är nu full så någon får starta en till grupp om det inte redan är gjort<3 så kan tyvärr inte ta emot fler! Mvh Ann-Louise

Svar på tråden BF JULI 2020