• Gweed

    BF JULI 2020

    Har inte sett denna tråd förens nu! Jag har BF den 25e så på lördag och känner att jag verkligen är redo för att få ut min lilla tjej nu. Är så otroligt less på denna tunga och otympliga mage nu ???? hade många och kraftiga värkar i början av veckan men har under de senaste två dagarna inte känt någonting. Hoppas verkligen att det drar igång snart så jag går träffa min lilla tjej ??

  • Gweed
    eemlo skrev 2020-07-20 23:31:21 följande:

    Vad spännande! Hoppas att det ska dra igång snart för dig. Min dag är 28e men har hela tiden känt det som att bäbisen kommer komma lite tidigare än så. Men vad vet jag :) Får helt enkelt se.

    Jag känner mig så nyfiken på hur det ska kännas med hela förlossningen... hur kommer jag reagera...

    Sånt tänker jag på varje dag. Hur känner du inför förlossningen?


    Har gått över nu, är 40+2 och är så otroligt less på graviditeten nu.. Jag har känt mig ganska lugn inför förlossningen tills nu faktiskt. Är nervös och lite lätt panikslagen haha. Har haft så svårt att sova på sista tiden så känner mig som ett vrak och undrar hur jag ska ha energin till en förlossning..

    Hoppas allt går bra för dig!
  • Gweed
    eemlo skrev 2020-07-28 16:32:38 följande:

    Åh! Känner med dig. Och kan bara instämma. Har känt mig så lugn ganska länge men nu har verkligen nervositeten hunnit ikapp.

    Idag är ju mitt bf men det verkar inte hända nått. Känner mig också riktigt less och helt ärligt irriterad och arg. Slemproppen släppte i fredags och även om jag läst tusen gånger att det inte behöver innebära att förlossningen kommer ske snart så blev det ändå en slags förhoppning att det skulle starta igång. Men icket. Känns snarare som att jag helt plötsligt har mindre ont än vad jag haft hela 3e trimetern och att bäbisen verkligen inte alls är på gång att komma.


    Känner verkligen igen mig! Men jag hoppas det går bra för dig och att det kommer igång av sig självt. Är på 41+2 idag och ingen bebis är på G. Var på förlossningen idag för undersökning och jag har inte ens öppnat mig 0,5cm.. Så nu har jag tid för igångsättning på onsdag. Så jäkla segt att kroppen inte vill komma igång självmant..

    Med min otur lär det bli kejsarsnitt..

    Nä usch vad less jag är nu haha
  • Gweed

    Min lilla tjej kom den 8/8 efter en igångsättning. Så himla härligt att ha henne här <3

Svar på tråden BF JULI 2020