• Xlr8

    Jägare - fula och lågutbildade?

    Nu är jag inte lagd åt det hållet så hur fula eller snygga män ser ut är inte något jag är duktig på att bedöma, men har sett en del tjejer och kvinnor i vissa jaktlag som är rätt snygga.

    Jag har jagat med personer från alla samhällsskikt och utbildning, från professorer, docenter, doktorer,läkare, ingenjörer, byggarbetare till arbetslösa.

    Dom som jagar representanter vårat samhälle, av den anledningen är en större mängd vanliga arbetare då dom till mängden är fler än högutbildade i vårat samhälle.

    Vad jag sett på alla jakter och jaktlag så är den vanliga jakten av blandningen av samhället individer så är dessa utan tvekan dom mest klanderfria, om du ska hata och peka på någon så är det överklass jakterna.

    Där saknas oftast ett respektfullt beteende mot djuren.

    Tveksamma skott och bristande förståelse för att träning minskar/tar bort djurets lidande.

    Sen finns det svin och bra personer i alla olika grupperna.

    Anledningarna till jakt är många, vissa älskar att laga mat och kan erhålla kött man inte har råd med eller lägga pengarna på. Den arbetslösa kanske ser det som en möjlighet att fylla frysen mes kött till en bråkdel av ica skulle ta. Andra älskar att se vad deras hundar presterar efter otaliga timmars träning, här träffat många hundförare som drar sig för att skjuta och anser att det räcker med lyckan från att se hunden arbeta bra.

    Andra jagar för spänningen och köttet.

    Dina idéer om matchokultur känns bara barnsliga.

    Och rent trollande. Om något kan du se det som det köttet har haft ett otroligt bättre liv än det du hittar på ica och framförallt nästan inget lidande alls, till skillnad från Scan grisarna.

Svar på tråden Jägare - fula och lågutbildade?