• calamity

    Vi som försöker bli gravida...

    Halloj!

    Hade ÄL i fredags misstänker jag sett till symtom, nu otroligt ömma bröst, lite diffust illamående, trött, feberkänsla (ökat med ca 0.7-0.8 mot vad jag brukar ha) och allmänt seg. Är ju bara ett par dagar sedan så kan ändå inte testa och kanske anses tidigt att känna nåt. Men känner igen tröttheten sen en tidigare graviditet för flera år sedan (slutade i MA) Hatar att inte veta och hatar att behöva vänta.

  • calamity

    Känner igen mig så väl. Är likadan just nu. Framförallt tröttheten och flytningarna. Idag har jag varit otroligt irriterad med. Men vågar inte hoppas på nåt. BIM 15e.


    kesannake skrev 2019-11-07 22:00:00 följande:

    Hoppar in här, första riktiga försöker denna månad efter pillerstopp! 4 dagar kvar till mens.. Låg som kaniner hela ÄL-veckan så killen blev helt utpumpad haha! Nu massa känningar som alldeles säkert är hittepå! Men man kan ju hoppas liiite.. Molvärk, ömma bröstvårtor, ökade flytningar, trött som fan (vem är inte det en torsdag i november..). BIM 12/11. Nån mer med samma spök-symptom?


  • calamity
    kesannake skrev 2019-11-10 19:17:51 följande:

    BIM -1. Väntan är ooliiiilig. Haft molvärk mycket mer än vanligt, långt innan mens. Vi får se vad som händer. Annats är det bara att satsa på försök två! Men man kan ju inte låta bli att hoppas ????


    Samma här, molvärk ett bra tag innan BIM. Svullen nåt enormt, och mina bröst är större än de nånsin varit i hela mitt liv.

    Överväger be VC ta blodprov imorgon för att få snabbt svar då jag pga tidigare trombos måste påbörja blodförtunnande snarast OM det är nåt. Och har haft MA förr så vill veta och göra allt jag kan för att få så bra förutsättningar som möjligt. Är så nervös? Känner mig så märklig i kroppen men vågar knappt hoppas att det är nåt.
  • calamity
    kesannake skrev 2019-11-11 16:21:57 följande:

    Hur gick det, tog du blodprov hos vc? Ja det är såklart man hoppas på det bästa, man är ju inte mer än människa! Annars är det bara snofsa vidare, inget killen emot ????


    Nä, de tycker jag ska vänta tills efter helgen åtminstone, eftersom BIM är på fredag. Tydligen inte sååå bråttom att få koll för de blodförtunnande sprutornas skull utan ja, jag kunde ge det en vecka till så får man se sen. Dock mår jag skitdåligt, är liggandes pga värken och illamåendet. Vet inte vad det är, om det är min endometrios som bråkar eller vad det beror på. Får jag åka in till akuten pga smärtan så kommer de ta blodprov där isåfall, det gör de alltid. Uhh känner mig helt överkörd, vill typ ligga under täcket och lipa haha! Usch vad negativ jag låter, men den här evinnerliga endometriosen har skapat så mkt elände senaste 13 åren så är så less ????
  • calamity

    Update:

    Tror jag hade världens svagaste plus igår. Knappt så det syntes alls. Så räknar inte att det var positivt men. Det drar och är eländigt i magen, brösten är svullna och ömma som fan rent ut sagt, och är dovt illamående. Och vill bara äta salta saker hela tiden hehehe... För att inte tala om hur lätt jag blir irriterad. Är beräknad mens imorgon så överväger att köpa ett test till o ta hem o testa imorgon bitti om ingenting hänt tills dess. Testat med rfsu stickor men tycker de är rätt oklara så köper nog CB istället. Vågar inte hoppas, men hoppas ändå haha!

  • calamity

    Vaknade imorse med en pytteliten ljusrosa flytning, och idag bör vara den dagen jag får mens. I vanliga fall kommer den väldigt rejält redan på morgonen, aldrig sådär smygande. Testade, med återigen världens svagaste streck. Börjar känna att jag inte litar på rfsu stickorna, så sprang ner till apoteket och köpte CB nu för tidig detektion- tänker om jag är låg på hormon bör det testet vara känsligare. Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå så jag har behållt urinen tillräckligt länge innan jag testar igen. Om rfsu gav svaaaagt streck så borde CB rimligtvis kunna ge nån form av svar även om det inte är morgonurin. Är livrädd att mensen ska komma från ingenstans men som sagt, den brukar göra storslagen entré och borde ha gjort redan vid denna tiden så. Vi får se vad dagen kommer med för händelser!

Svar på tråden Vi som försöker bli gravida...