• Mirum

    Vi som försöker bli gravida...

    Hej!

    Hoppar gärna in i tråden  Glad Har ett barn på 2år sen innan och nyss börjat jobba på ett syskon. 
    Förra gången tog det 3 månader vilket var snabbare än vi hade trott då jag fått höra att jag kunde ha svårt att bli med barn pga autoimmun sjukdom så vi blev lite chockade när det gick så lätt. 

    Tog ut min spiral akut 12/10 då jag hade livmoderinfektion efter det var det några veckor med antibiotika som man inte skulle bli gravid på. Har bara hunnit få till det 2 gånger sen dess så blev inte så förvånad när mensen kom idag. Mest lättad att kroppen verkar ha återhämtat sig efter infektionen. Nu står jag redo med Äl-test fast att jag lovat mig själv att va mer chill den här gången Tungan ute

  • Mirum
    Lillfluga skrev 2019-11-11 16:45:40 följande:
    Hoppas att det går lika fort denna gång! Vad är det för spiral du haft, koppar eller hormon?

    Jag håller också på för fullt med äl-test, önskar jag kunde ta det lite lugnt också men icke Känner mig jättepessimistisk idag och tänker att jag säkert inte kommer bli gravid på många, många månader... Är väl oro egentligen, och ett sätt att gardera sig så man inte blir besviken när mensen kommer..
    Det var hormonspiral som jag varit supernöjd med vet inte om jag infektionen var kopplad till den eller inte. 

    Precis så tänkte jag förra gången också jag var så inställd på att det skulle va skitsvårt. Jag hade inställningen "okej nu ger vi det här ett år sen söker vi hjälp". Jag hade ingen aning om att jag var gravid utan skulle "bara ta ett test" innan jag beställde fler Äl-stickor. Så blev jättepaff när det kom två streck. 

    Så den här gången försöker jag ställa in mig på båda för att både slippa bli besviken men inte heller bli het chockad om det skulle ta sig Tungan ute
  • Mirum
    calamity skrev 2019-11-15 09:16:20 följande:

    Vaknade imorse med en pytteliten ljusrosa flytning, och idag bör vara den dagen jag får mens. I vanliga fall kommer den väldigt rejält redan på morgonen, aldrig sådär smygande. Testade, med återigen världens svagaste streck. Börjar känna att jag inte litar på rfsu stickorna, så sprang ner till apoteket och köpte CB nu för tidig detektion- tänker om jag är låg på hormon bör det testet vara känsligare. Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå så jag har behållt urinen tillräckligt länge innan jag testar igen. Om rfsu gav svaaaagt streck så borde CB rimligtvis kunna ge nån form av svar även om det inte är morgonurin. Är livrädd att mensen ska komma från ingenstans men som sagt, den brukar göra storslagen entré och borde ha gjort redan vid denna tiden så. Vi får se vad dagen kommer med för händelser!


    Håller tummarna för dig!
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida...