Inlägg från: Anonym (Vill ha spänning) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vill ha spänning)

    Hur skall jag få min fru att förstå

    jag har varit tillsammans med min fru i 20 år, vi har ett aktivt sexliv men sker alltid på mitt initiativ, försöker kommunicera med min fru om vad jag önskar i sängkammarn och försöker få henne att dela med sig av vad hon vill ha men det är som att köra huvudet i väggen. hon lovar att bättra sig och ta initiativ och prata med mig men det blir aldrig någon förändring. Hennes lust är det inget fel på, hon blir fort kåt när jag känner för att ha sex och kommer både när jag slickar henne och vaginalt oftast flera gånger varje samlag. Jag känner dock att lågan börjar svalna lite och sexet blir mer och mer mekaniskt mest för att få det gjort. spänningen är helt enkelt borta och allt är så förutsägbart, speciellt för mig. Hur skall jag nå fram att detta sakta men säkert håller på att döda vårat fina förhållande, jag har försökt att introducera både det ena och det andra men och berättat hur gärna jag vill att hon skall ta för sig lite mer, reta mig lite med porriga sms skicka en lite eggande bild etc. Hon gör detta när jag ber om det men aldrig sopntant på egen hand. någon som känner igen detta och har förslag på hur jag skall hantera detta innan lågan slocknar hos mig? Min fru är nog ganska ug. Tror det på hennes beteende men aldrig fått det bekräftat eftersom hon undviker att tala om sex och bara glider undan med att hon inte kommer på något som inte är bra. Hon säger att jag är så bra på att veta hur jag skall tillfredställa henne och att hon skall fundera och sen blir det aldrig något mer. Blir så frustrerad, klart att hon måste ha tusen saker som jag kunde göra anorlunda, mer av mindre av osv. Jag är ju ingen tankeläsare.... Förlåt för långt inlägg

  • Svar på tråden Hur skall jag få min fru att förstå
  • Anonym (Vill ha spänning)
    Anonym (Madde) skrev 2019-10-28 20:23:35 följande:

    Din fru är ju nöjd med att du tillfredställer henne. Hon tror dessutom att du gör det du vill när du visar att du vill ha henne.

    Det är inte alls säkert att hon fantiserar eller tänker på något annat sex... hon är ju nöjd med ert sexliv.

    Du får väl säga att du inte är nöjd med det utan du vill bli uppvaktad och bekräftad av henne.

    Å andra sidan ska du ju inte ge henne tips på hur du vill bli bekräftad det får hon nyfiket lista ut själv.


    Mitt i prick, precis så tror jag att det ligger till. Men eftersom hon verkar nöjd så har hon inget intresse av att gå mig till mötes när jag förklarar att jag vill prata om vårt sexliv, experimentera och prova lite nya grejor. Trotts att jag påtalat detta väldigt tydligt så blir det ingen förändring
    bara massa tomma löften som bara resulterar i besvikelse och frustration hos mig och för varje besvikelse så blir lågan mindre. Hon verkar inte fatta detta eftersom hon aldrig tar tag i det. Hon är väldigt pryd av sig och har svårt att prata om snusk tyvärr.
  • Anonym (Vill ha spänning)

    en fråga till er tjejer som är ug. Kan det vara så att hon bara vill bli tagen och tänder på min dominans och inte vill veta var, när och hur det blir sex?

  • Anonym (Vill ha spänning)
    Anonym (Tofsvipa) skrev 2019-10-28 20:37:21 följande:
    Pryd?

    Bara för att man inte är bekväm med att prata snusk behöver man inte vara pryd heller.

    Vi är olika, och det får du acceptera.

    Jag hatar snuskprat men är definitivt inte pryd, det är bara totalt ointressant.
    Hon säger själv att hon är pryd så det är inget jag hittat påFlört

    Klart jag accepterar att vi är olika men om jag slutar uppvakta då blir det ju inget sexliv alls, kan väl ändå vara ok att ställa krav på kommunikation om man skall få en relation att hålla över tid
  • Anonym (Vill ha spänning)
    Anonym (Madde) skrev 2019-10-28 20:39:20 följande:
    Men det här med att prata funkar ju sällan. Det väcks i alla fall ingen lust mer olust tycker jag.

    Din fru verkar ju gilla det du gör så du kan väl styra upp dina experiment själv... då får du ju exakt som du vill utan besvikelse och frustration.

    Har ni kul när ni har sex?

    Skrattar ni?

    Är det avslappnat?

    Då har ni ju en bra sexrelation redan.... bygg vidare där.
    Ja vi har kul och det är avslappnat, bara det att det blivit lite mekaniskt och väldigt förutsägbart för mig. Det är ju alltid jag som bestämmer när det skall ske och hur det har tagit udden av spänningen för mig men för frugan så bkir det ju spännande varje gång det händer. Men om mitt engagemang minskar och det blir dålig variation så blir det ju moment 22. Det blir sämre både för mig och frun. Det är just detta jag vill undvika, men det är svårt utan kommunikation, man är ju trots allt två i ett förhållande. Kan ju inte vara ens uppgift att se till att ha ett sexliv? vi delar ju på andra sysslor...
  • Anonym (Vill ha spänning)
    Anonym (Tofsvipa) skrev 2019-10-28 20:54:42 följande:
    Krav i sängkammaren är aldrig en god idé.
    Missförstå mig rätt, de är inga krav vi pratar om och mina tröstlösa försök till kommunikation sker inte i sängkammaren, förstår inte att det kan var kontroversiellt att man behöver kommunicera i en relation. Man brukar ju prata om vad som skall ske i helgen, på semester där man kommer fram till gemensamma kompromisser. Ser ingen skillnad på sexlivet, skall det bli bra för bägge så måste man ju få igång en diskussion eller? 
  • Anonym (Vill ha spänning)
    Anonym (Känner igen) skrev 2019-10-28 20:56:28 följande:

    Känner igen det du skriver.

    Om jag får tolka dig så känner du dig inte uppskattad och eftertraktad? Du får alltid bestämma och hon går med på det men det är inte det du vill? Vill du känna dig attraktiv och "önskad", att hon är kåt på dig? Att hon tar initiativ och visar att hon har lust efter dig och "tar för sig"?


    Amen Skrattande
  • Anonym (Vill ha spänning)
    Anonym (Känner igen) skrev 2019-10-28 21:58:13 följande:

    Du verkar verkligen ha försökt med att prata och beskriva problemet. Kan ni ta hjälp av en parterapeut eller liknande? Det kanske låter dramatiskt med att gå i terapi men då det verkligen är ett problem för dig så tycker jag inte det är dumt att försöka. Som du skriver, sexet börjar bli mekaniskt då du inte får någon "mental" stimulans, dvs att hon verkligen vill ha sex?

    Går det att ta reda på varför din fru är så "ointresserad"? Kan det vara så att hon helt enkelt har lägre sexdrift ,intresse och lust? Sen är hon ju nöjd med hur det är som jag förstår det. Hon kanske, tyvärr, helt enkelt inte är så intresserad av sex? Visst hon njuter av det men hon verkar inte ha något behov av att ta för sig överhuvudtaget? Eller sms:a om det, eller säga lite snuskiga saker under telefonsamtal, face time osv? 

    Kan ni kanske prova med någon form av rollspel? Du förslår rollspel men hon måste bestämma scenariot? Kanske något där hon måste vara drivande?

    Det löser nog inte problemet helt men kanske litegrann? "Grundproblemet" som jag tolkar det kvarstår dock, det är på ditt initiativ som det provas.

    Det du verkar vilja är att hon helt enkelt tar mer initiativ och tar för sig, visar att hon vill ha sex med dig "på hennes villkor" eller hur man skall uttrycka det?


    Har själv tänkt tanken med en terapeut. Du är helt rätt på det. Jag kan inte riktigt förstå att hon inte kan förstå hur viktigt detta är för mig/oss och vad som står på spel, blir nästan irriterad när jag tänker på att det inte är några större uppoffringar jag ber om. Jag har ju inte bett henne att göra något brottsligt. Tycker att det är nonchalant av henne att inte ta detta på allvar faktiskt. Kanske skall visa henne denna tråden?
  • Anonym (Vill ha spänning)
    Anonym (well) skrev 2019-10-28 22:14:22 följande:
    Jag är ug och blir alltid beordrad att jag ska knullas. På sätt och vis kan jag ta initiativ själv genom att duscha och spola mig, men sedan är det han som bestämmer och säger åt mig att gå in och lägga mig med särade ben... vilket gör mig väldigt upphetsad!

    Så vill vi ha det båda två så det är inte ett problem. Att inte ha samma önskemål i sexlivet måste vara riktigt trist.
    Är du aldrig kåt själv och visar det mer än att gå och duscha eller har ni fler signaler? För dig som ug, känns det helt fel att visa din partner att du är kåt på honom och vill ha han? Har ni pratat ut om detta och är överens om att det är så här ni bägge vill ha det? Om min fru berättat att hon går igång på att jag tar kommandot och tar för mig när det passar mig så hade det kännts bättre. Kör man den stilen utan att ha pratat ut så känner man sig mer som ett svin. Jag vill ju inte bete mig så, om jag inte blir ombedd. Då skulle jag nog gå igång på det, men det bygger ju på att jag känner mig trygg med att det är så hon vill ha det. Har fått lite info ifrån henne att hon gillar att bara bli påsatt utan förspel etc. Känner mig lite som en våldtäktsman att bete mig så. Återigen, kommunikation, om hon tydligt hade uttryckt att hon är ug,  Så hade jag kännt mig mer trygg att gå in i en mer dominant roll och förmodligen gått igång på det. Men jag är ju uppfostrad att så gör man inte så skulle aldrig göra det utan att få det tydligt uttalat från min partner.   
  • Anonym (Vill ha spänning)

    eftersom vi inte pratar med varann så har jag ju ingen aning, tänk om det är så att min fru är lika sexuellt frustrerad som mig, hon kanske är så ug. och är blyg eller inte vågar berätta för mig hur hon vill ha det. Hon kanske bara drömmer om att jag skall ta för mig ännu mer?

    Två vuxna som känt varann hur länge som helst, hur svårt kan det vara?
    Intressant tanke.... Hur tar man reda på detta utan att verka wierd.

    Jag hoppas att ni som följt tråden förstår att det inte handlar om mina egna egoistiska känslor. Jag älskar min fru och vi har det fantastiskt på de flesta plan och de är jag rädd om, de jag är rädd för är att min frustration driver mig ifrån henne och att relationen självdör och resulterar i att vi "bara" är bästa vänner utan någon spänning. 

Svar på tråden Hur skall jag få min fru att förstå