Inlägg från: Anonym (anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (anonym)

    Här är en till... för jag har tråkigt....

    Varför tycker du inte om pop-musik?

  • Anonym (anonym)

    Vad har du för problem relaterat till din Asperger-diagnos?

  • Anonym (anonym)

    Du som är så bra på datorer(har jag för mig), jag har en fråga till dig.

    När jag har datorsladden i datorn, så ska ju den laddas på batteriet, men den gör inte det. Varför inte? Vad är det för fel på min datorn och hur kan jag åtgärda det? 

  • Anonym (anonym)

    Hoppas det är okej med att jag ställer en till fråga, med tanke på att det var ett tag sedan tråden skrevs i. 
    Jag har ett problem med min dator. Jag tror att det är ett virus som gör att det kommer en massa pop-up fönster. Efter att ha läst lite, så stod det att jag skulle till aviseringar, och ta bort. Men jag kan inte ta bort allt, ska det vara så? 
    Här kommer en bild. Varför är det ett konstigt mönster? Varför kan jag inte ta bort drive, docs, och mail?

    Image preview

  • Anonym (anonym)

    Attans, skrev ett långt inlägg, som försvann. Hoppas det är okej att jag ställer en till fråga, med tanke på att det var ett tag sedan tråden skrevs i.

    Jag har ett problem. Jag tror att jag har ett virus på min dator, som gör att det kommer pop-up fönster tid och otid. Efter att ha läst runt lite, så stod det att man skulle till aviseringar och ta bort. Men mitt problem är att man inte kan ta bort allt. Ska det vara så? Bifogar en bild. Varför är det ett konstigt mönster? Samt varför kan jag inte ta bort docs, drive, och mail? 


  • Anonym (anonym)

    Hoppas du inte blir arg för att jag skriver i denna tråd, vet att det var ett tag sedan någon skrev i den, men jag har en fråga till dig aniiee. 

    När ska du skriva och publicera din självbiografi? Du verkar ha ett intressant liv, du har bott i Japan, har Aspergers, är intersex, osv...

Svar på tråden Här är en till... för jag har tråkigt....