Inlägg från: Anonym (morska upp dig, sojapojke!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (morska upp dig, sojapojke!)

    Min tjej tänder på "free use"

    Tänder hon på situationen är hon ju kåt och troligen våt. Många, många kvinnor vill bli dominerade och ha hårda tag i sängen. Det är ett sätt för oss att släppa kontrollen och därmed kunna njuta fullt ut. Det finns djupt rotat i oss att tända på män som har kontroll och är bra beskyddare.

  • Anonym (morska upp dig, sojapojke!)
    Anonym (Pilla lite först) skrev 2019-10-31 20:58:46 följande:

    Antagligen är det väl spänningen som lockar om att kunna bli påsatt lite närsomhelst utan förvarning. men kroppen funkar inte alltid som man vill, så pilla lite först med ett finger, eller bara i mynningen med snoppen för att bara stoppa in sådär bryskt spontant kan faktiskt ge skador, även om hon tror sig vilja bli påsatt så.


    Suck så avtändande.... Ungefär lika mesigt som att be om skriftligt samtycke.
  • Anonym (morska upp dig, sojapojke!)

    Maken och jag ägnar oss åt samma. Det ör tändande både mentalt och fysiskt. Jag går ofta omkring utan trosor just för att han alltid ska kunna vända upo mig och ta mig hårt utan förvarning. I början körde vi mest att han tar mig oväntat i soffan eller sängen, men sedan utvecklades det och nu är grejen att han ska ta mig i så "olämpliga" situationer som möjligt. Typ plötsligt köra in på en skogsväg och lägga mig på motorhuven fast att vi redan är lite sena dit vi ska. Hinna ta mig innan läkaren kommer in i undersökningsrummet. Ta mig när jag lagar mat så att jag måste kämpa hårt för att inte bränna vid samtidigt som barnen kan komma in när som helst(maken har superhörsel så att bli avslöjade händer inte! Det hade vi INTE utsatt barnen för). Utan ett ord ta mig när jag ligger på knä och skrubbar golv, tömma sig och sedan bara gå därifrån utan att ens dra upp mina trosor igen.

  • Anonym (morska upp dig, sojapojke!)
    Anonym (B) skrev 2019-11-03 08:40:14 följande:

    Alltså, tända på att barnen kan komma på en. Herre gud. Klart att de märker de här. Stackarna. ?Maken har superhörsel? haha! XD Ungarna är väl inga elefanter!?! I övrigt, gör vad ni vill såklart. Men det med era barn var fan äckligt.


    Inte att bli påkomna(och det blir vi ju inte heller, skulle ALDRIG riskera det och självklart slutar vi när barnen blir äldre och kan fatta att pappa inte alls hjälper mig att hänga tvätt i badrummet), att maken inte kan hålla sig. Och ja, maken har superhörsel och småungar är närmare elefanter än ninjor i alla fall
Svar på tråden Min tjej tänder på "free use"