Inlägg från: Anonym (EN) |Visa alla inlägg
  • Anonym (EN)

    Min tjej tänder på "free use"

    Anonym (freeuse) skrev 2019-10-31 20:32:48 följande:

    Är lite smått förvirrad men min tjej sa att hon har en "free use" fetish. Dvs hon tänder på tanken att jag bara sätter på henne direkt när och var jag villt (dock inte analt vilket är förståeligt) medan hon gör något annat. Hon säger att hon skulle önska om hon ligger på mage och surfar på datorn vid sängen att jag bara ska komma in, ta ner byxor/trosor och pumpa på medan hon kollar insta.

    Jag undrar bara....gör det inte ont att bara stoppa i kuken sådär utan att vara våt? eller tänder hon på det så mycket att hon kanske blir direkt-våt?

    Funderar på lite andra tillfällen för en påsättning, kanske när hon sorterar kläder i tvättrummet?


    Älskar det!! Älskar när min man bara sätter på mig när han känner för
  • Anonym (EN)
    Anonym (Pilla lite först) skrev 2019-11-01 00:00:46 följande:

    Oerhört korkat av honom att göra så. Jag förstår lockelsen för dig och honom att göra detta, men skulle det vara så att du blir arg på honom för något så skulle du kanske eventuellt kunna få honom fälld för våldtäkt för detta.

    Jag är livrädd för såna grejer, trots att jag vet att en del brudar vill ha det så och tycker det är avtändande om man inte tar för sig, frågar först osv. Jag ratar helt enkelt sådana med dina preferenser, hur snygg rumpa du än har där du ligger på mage :) Kan du inte ta ett "Får jag stoppa in den i dig?" eller liknande så stoppas den helt enkelt inte in. 


    Trams! Har man den typen av förhållande är det hel ok. Jag älskar när min man väcker mig med att sätta på mig
Svar på tråden Min tjej tänder på "free use"