Inlägg från: Vattendjuret |Visa alla inlägg
  • Vattendjuret

    Får inte ihop det

    Jag vet såklart inte alls hur det ligger till för dig men jag var tidigare under min nuvarande graviditet med om något lite liknande fast minus missfallet; www.familjeliv.se/forum/thread/79922060-flyttad-fran-v11-till-v9-pa-ul/1
    Som du kan se i den tråden som jag passade på att uppdatera precis så händer det tydligen att de mäter riktigt felaktigt så det behöver verkligen inte betyda något mer än det. Även om jag har full förståelde för din oro, jag mådde inte helt bra innan jag fick ett nytt UL och även idag så känns den här graviditeten mycket skakigare än min förra (är i v17 nu). All lycka till dig och din lille!

  • Vattendjuret
    Wimmie skrev 2019-11-06 15:54:03 följande:
    Tack ???? Så skönt att det gått bra för dig.

    Jag vet inte om jag vill säga att jag är orolig. Mer att det är jobbigt att inte veta.

    Jag har ju varit gravid länge nu känns det som. Ända sedan jag plussade i slutet av augusti. Och det är tråkigt om jag inte får något för det. Det är ju dessa första veckorna som är jobbigast med trötthet, illamående, uppsvälld mage och allt annat ?göttigt?.

    Har en väninna som plussade i början på augusti. Så jag ser ju hur långt jag ?borde varit?.

    Vi längtar ju efter vår trea. Jag hoppas ju innerligt att det är en felmätning eller sådär men försöker vara realistisk. Det är ju bara en liten prick på ultraljudet. Tror tyvärr det är avstannat.
    Ja, klart att det är bra att vara realistisk men håller alla tummar och tår för att det ska gå bra för dig! Det är ju absolut de där veckorna i början som är jobbigast så när man klarat sig igenom dem flera gånger om som i ditt fall så borde man verkligen belönas med en liten. 
Svar på tråden Får inte ihop det