Inlägg från: Anonym (En till) |Visa alla inlägg
  • Anonym (En till)

    Kåtare än min man

    Anonym (Kåtis) skrev 2019-11-05 09:21:38 följande:

    Vet inte riktigt hur jag ska börja men känner att jag behöver ventilera mig. Jag är mycket kåtare än min man. Vi är båda 25år och har barn,hus och hela familjepaketet ihop. Jag onanerar varje dag, fantiserar, pillar, trycker upp leksaker, allt för att tillfredställa mig själv. Vi har sex ca 3-5 dagar i veckan och ändå är jag inte nöjd? Omättlig på sex.. Kollar mycket porr och har fantasier om fler som kan knulla mig (män/kvinnor spelar ingen roll).

    Går även igång på att skriva om det, som nu så kan jag knappt hålla tankarna ifrån att få bli riktigt våt och upphetsad..

    Min man tycker att vi har det bra men jag vill bara ha mer.


    Känner igen det där, då jag är likadan..svårt att känna mig riktigt nöjd och då får jag dåligt samvete att jag vill ha mer sex när mannen är nöjd. Var någon som sa till mig en gång att tjejer är som kåtast mellan 25 -30 år ungefär, kanske stämmer det? Jag vet inte, men uppenbarligen på oss..haha 
    Men jag tänker njuta så länge jag är kåt för man vet aldrig när det vänder. Och så länge det inte skadar någon annan så är det väl bra att man lösa det på egen hand.
  • Anonym (En till)
    Anonym (F) skrev 2019-11-05 12:45:23 följande:
    Vasektomi var mitt livs bästa val. Tungan ute
    Hur då? 
Svar på tråden Kåtare än min man