• Anonym (Hm)

    Min man vill ligga med andra

    Gör inget du vill.

  • Anonym (Hm)
    Anonym (Normal) skrev 2019-12-02 19:17:28 följande:
    Bäst att börja med att säga att jag inte är frireligiös.
    Jag tycker det är bra att din man säger vad han vill och inte går bakom ryggen på dig.
    Jag tycker dock att m detta är ett nytt drag hos honom så vill han nog ha kakan och äta den, dvs han vågar inte ta steget och lämna men är nyfiken. Ni träffades ganska unga. Om detta var i början av er relation så hade de kanske backat med en gång och spelreglerna hade satts från början. Nu verkar de istället ha ändrats över tid.

    Jag tror inte alls att alla män vill lägra så många kvinnor som möjligt och ha öppna relationer, och kanske än mer sällan på lika villkor dvs att du också får ligga runt.

    Jag tror det är betydligt vanligare att man vill ha en monogam relation, inte hela livet kanske men åtminstone en i taget.

    Jag tror att du måste vara ärlig mot dig själv och stå för det.
    Jag skulle själv aldrig acceptera att min partner hade en annan. Kan du inte acceptera det och mår dåligt av det så måste dusts för det. Om han lämnar dig då, var han verkligen något för dig då? Ingen ska behöva gå med på något man inte vill, dvs som får en att må dåligt.

    Det är jobbigt att bli ensam efter lång tid men det är ännu värre att trampas på och gå med på saker som går emot ens egen vilja. Det kommer att knäcka dig betydligt mer. Du tappar bort dig själv. Alla andra gör nämligen inte det som din partner begär av dig.
    Håller med
  • Anonym (Hm)
    Less is more skrev 2019-12-03 23:17:32 följande:
    Du verkar leva i ett osunt förhållande som har flippat ut helt.

    Ta kommandot över ditt liv, behövef du verkligen honom ?
    Håller med
Svar på tråden Min man vill ligga med andra