Inlägg från: Tappadstekspade |Visa alla inlägg
  • Tappadstekspade

    Han vill betala för systern

    Vad i hela fridens namn har du med detta att göra? Han vill ge sin syster pengar, vem är du att hindra det? Han älskar förmodligen sin syster och din girighet kommer kosta dig dyrt.

  • Tappadstekspade
    Anonym (34) skrev 2019-11-06 23:13:16 följande:

    För att de pengarna som han ger till systern går från deras GEMENSAMMA ekonomi. Ett sådant beslut ska tas tillsammans!


    Tiina87 skrev 2019-11-06 23:14:39 följande:

    De har gemensam ekonomi så självklart har det med ta att göra. Handlar knappas om girighet utan att han faktiskt inte har diskuterat det med ts innan.


    Han har ju sagt att det inte påverkar henne. Antagligen tar han då från sina pengar. De ska ts skita i och inte detaljstyra sin sambo på det där sättet. Det är så typiskt kvinnor, ingen man skulle bry sig om partnern ville hjälpa sin egen syster.
  • Tappadstekspade
    Tiina87 skrev 2019-11-06 23:28:14 följande:

    Fast det är fortfarande något man beslutar gemensamt speciellt om man har gemensam ekonomi och inte ser pengarna som "dina och mina".

    Finns nog tyvärr många män som hadd haft invändningar mot att ens parter hjälper en familjemedlem.


    Han vill hjälpa sin syster och prioriterar det. Även om de har gemensam ekonomi kan väl inte hon bestämma vad han ska göra med den del av pengarna som han har kvar efter att det gemensamma är betalt. Det är dessutom inte ristat i sten att de för evigt ska ha gemensam ekonomi. Hans lön och ev förmögenhet han har sparat ihop gör han vad han vill med hädanefter uppenbarligen.
  • Tappadstekspade
    Anonym (Psss) skrev 2019-11-08 09:51:30 följande:

    Från sina pengar? De hade ju gemensam ekonomi. Alltså är hälften av pengarna han ger syrran ts:s pengar. Då frågar man väl först?


    Nu har de inte gemensam ekonomi längre isf. Det är bara för ts att tugga i sig detta faktum. Hans pengar är de pengar som sätts in på hans konto. Gifta eller ej så är det hans pengar.
Svar på tråden Han vill betala för systern