• Ignoramus

    Varför är kvinnlig blottning okej men inte manlig?

    Det har väl att göra med att det till stor del är män som styr över censureringen... så ?fula? bröst måste bort medan sexiga får vara kvar.

    I övrigt tror jag det beror på normer. Att män ses som sexgalningar som tycker/ska tycka all naken hud är bra i alla situationer. Medan deras egen sexualitet är äcklig och fel. Jag hade såklart gärna sett mindre naket över brädet, men mest för att jag inte tror det är bra för andra kvinnor. Varken att söka/få mäns bekräftelse, eller att jämföra sig med andra. Men visst ger det säkert män en skev bild av andra män med. Och som du säger så blir det märkligt när en sorts blottning är ok, men inte den andra (nu tar jag för givet att vi talar om bröst i en sexuell aspekt, och inte typ amningsbilder vilket såklart inte är blottning)


    Anonym (Varför?) skrev 2019-11-09 01:50:35 följande:

    Glömde skriva att vissa bröstbilder har tagits bort när jag anmält och andra har fått vara kvar. Tycker det är märkligt...


  • Ignoramus

    Tja, för att kroppsaktivister jämt och ständigt får sina bilder borttagna och konton frysta, medan motsvarande bilder för modeller får ligga kvar... inte så feministiskt.


    Anonym (Norman) skrev 2019-11-09 08:51:57 följande:

    Hur vet du att det är män och inte lättkränkta feministiska moralkärringar?


  • Ignoramus

    Tja, det där är ju dels grovt förenklat och dels inte sant. Nakna kvinnor som män inte tänder på har INGENTING med män att göra, utan att andra kvinnor ska börja acceptera och älska sina kroppar oavsett hur de ser ut. Och den agendan kan man ju rimligtvis inte ha några problem med, oavsett om man är man eller kvinna.


    misil skrev 2019-11-09 10:07:44 följande:

    Enligt den feministiska manualen så är nakna kvinnor som män tänder på något dåligt och ska inte få visas på bild,medans nakna kvinnor som män inte tänder på något bra och ska visas upp på bild.


  • Ignoramus

    Haha NEJ det är vi INTE. Thank GOD att jag är så ful att jag inte har en massa äckliga män efter mig hela dagarna, eller får sexuella inviter och anspelningar som endast är obehagliga. Hade aldrig bytt med mina mer attraktiva vänner. När en man gillar mig har det ingenting med hur jag ser ut att göra, utan då tycker han verkligen om mig för den jag är. Och så vill jag ha det, eftersom jag också dras till personlighet och inte utseende.

    Jag tror det gör något med självkänslan att hela tiden bli bedömd efter sitt utseende. Och hela grejen med att män betalar för att titta på kvinnor är sjukt och äckligt, och dessa män borde skämmas.


    Anonym (Avundsjuka) skrev 2019-11-09 11:42:49 följande:

    De fula kvinnorna är avundsjuka på de vackra nakna kvinnorna som män t om betalar för att titta på.


  • Ignoramus

    Hehe nä och bevara mig väl att vi kan fortsätta finna varandra fruktansvärt oattraktiva. Att du kör på (dubbla) personangrepp säger mer om din så kallade personlighet (eller rättare sagt, hålet där den borde ha funnits) än min. Men ja, jag är ful som stryk och det har jag aldrig stuckit under stol med, men så skiter jag ju också i mitt utseende och hur det uppfattas av andra. Så om du försöker klämma till mig där så misslyckas du rätt kapitalt. Jag har såklart akilleshälar jag också, men du är i helt fel galax och letar. Typiskt män och deras dåliga lokalsinne.

    Sen tycker jag verkligen inte att min personlighet är något att hänga i granen heller, men tydligen står det ÄNNU sämre ställt till hos många andra.


    Anonym (Avundsjuka) skrev 2019-11-09 12:11:56 följande:

    Jag tycker inte att den personlighet du visat i hundratals inlägg är särskilt attraktiv. Om den är vackrare än din personlighet måste du verkligen vara ful som stryk.

    Maken till mindervärdeskomplex och manshat får man ju leta efter t om på det här forumet.

    Det skulle möjligen vara forumets självutnämnda mansmobbare Smecker som aldrig missar ett tillfälle att kränka och försöka såra manliga medlemmar som inte sätter kvinnor på piedestal.


  • Ignoramus

    Det har ju SÅKLART också att göra med att mäns sexualitet kan vara farlig för kvinnor, eftersom män utövar sexuellt våld på kvinnor. Vi är rädda för att gå hem ensamma eller ens åka taxi ensamma med en manlig chaufför, just för att det hotet alltid är närvarande.


    Anonym (Anonym) skrev 2019-11-09 18:13:33 följande:

    För att kvinnlig blottning är mer socialt accepterat. De flesta män gillar att se nakna kvinnor och andra kvinnor brukar inte bry sig om andra kvinnor blottar sig, men om en man blottar sig blir det ramaskri och väcker anstöt och kränker en hel befolkning.


Svar på tråden Varför är kvinnlig blottning okej men inte manlig?