Inlägg från: Mimosa86 |Visa alla inlägg
  • Mimosa86

    Hur uppvakta på farsdag?

    På söndag smäller det, farsdag!

    Har köpt en present till min älskling och barnen kommer måla något trevligt, men tänkte kolla med er män hur ni vill bli uppvaktade på farsdag? Eller ni kvinnor som haft lyckade exempel.

    Typ frukost på sängen, sovmorgon, en god middag?

    Fantasin tryter här.

    (Och inget sexuellt förslag tack, det går ingen nöd på någon av oss där)

  • Svar på tråden Hur uppvakta på farsdag?
  • Mimosa86
    Anonym (-) skrev 2019-11-08 10:27:31 följande:

    Det är snudd på äckligt om du ska uppvakta din sambo på fars dag. Det är ju inte din pappa. Oavsett hur ni brukar leka i sänghalmen...


    Öh, va?

    Jag uppvaktar min pappa.

    Sen uppvaktar jag min man med en liten present tillsammans med barnen. De är inte så stora att de kan kolla kaffe själva direkt. Utan det är en FAMILJE uppvaktning.

    Fattar inte den aggressiva tonen?

    Har du problem med att vis uppskattning i din egen familj?
  • Mimosa86

    Hahahah! Det här var det absolut märkligaste svaren jag någonsin sett, när jag bett om helt oskyldiga tips på hur familjen ska uppvakta pappa på farsdag.

    Lovar, jag ska inte be om julklappstips eftersom det verkar vara väldigt stötande att visa uppskattning och omtanke till någon man älskar ;)

    (Ps jag kommer uppvakta min egen far med, såklart. Men eftersom barnen är små så får jag styra upp min mans uppvaktning. Och helt ärligt (håll i hatten nu) så vill jag gärna ge en liten symbolisk present för jag tycker han är en grym pappa till våra barn)

  • Mimosa86
    Anonym (Plutt) skrev 2019-11-08 13:03:42 följande:

    Jag blev helt paff av svaren, trots att vi i vår familj inte ens firar fars och mors dag.

    Ibland tror jag att det spelar roll vad den som skriver först tar sig för. Har man otur med det inlägget kommer en hel drös som bara hakar på samma spår.

    Hoppas att ni får en fin fars dag!


    Ja verkligen. Känner att man måste tänka till och väga på varje ord för att ingen ska missuppfatta eller ta illa vid sig :) lärdom. Ha det bra ni med!
Svar på tråden Hur uppvakta på farsdag?