Inlägg från: Anonym (svårt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (svårt)

    Mannen har sin bortgånga ex bilder uppe..

    Jag tror att det kan vara bland det svåraste man kan göra att bli tillsammans med någon vars f d gått bort. Någon som var älskad, är saknad och där det inte blir något ordentligt avslut, där man får leva med vetskapen att hade personen levt hade det kanske aldrig varit vi. Tror det är väldigt många som inte fixar just det.

    Jag tycker du hanterat det jättebra hittills. Förr eller senare kan jag tycka det är en relevant diskussion om foton på enbart exet (utan dottern) ska hänga framme i era gemensamma ytor och isf var. Att ta ner foton på någon kan kännas väldigt definitivt och är nog inte aktuellt än framförallt p g a dottern.

    Min svärmor har sedan hon blivit änka flyttat ihop med en man som också förlorat sin partner. De har från dag 1 valt att inte ha några bilder framme ö h t på deras f d. Jag kan nästan tycka det är lite läskigt också. Vi har fått fråga efter bilder på barnens farfar för att de ö h t ska få en bild av hur han såg ut. Alla andra släktingar finns på bilder på någon vägg men inte deras barns andra förälder. 

Svar på tråden Mannen har sin bortgånga ex bilder uppe..