Inlägg från: Anonym (Biobonusmamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Biobonusmamma)

    Mannen har sin bortgånga ex bilder uppe..

    Anonym (Inte konstigt) skrev 2019-11-09 08:53:25 följande:

    Jag tycker inte det är konstigt att det finns bilder framme även på andra ställen i bostaden än dotters rum. En avliden partner är inte samma sak som en före detta partner som fortfarande är i livet (då hade jag tyckt annorlunda!).

    Min egen pappa dog för över 15 år sen, & min mamma har en ny partner sen många år tillbaka, men i hennes hem finns flera bilder på min pappa framme, både familjefoton & bilder på bara honom. Det finns också bilder på hennes nya partner. Hon har definitivt gått vidare, i bemärkelsen att hon fullt ut älskar sin nya & de är lyckliga i sin relation, men det ändrar inte att hon är änka & sorgen över att ha förlorat sin förra partner kommer alltid finnas kvar. En del med en sån sorg mår bättre av att ha foton framme, andra behöver det inte. Lever man med en änka/änkling behöver man nog kunna acceptera att den avlidna partnern inte kan betraktas som ett vanligt ex, särskilt när det finns barn med i bilden.


    Såhär tänker jag också. Det är skillnad på om barnets mamma är vid liv eller ej. Om mina bonusbarns mamma hade gått bort skulle jag aldrig ha en åsikt om eventuella bilder, sålänge de inte hänger ovanför min och mannens säng då.. I vardagsrummet är dock en annan sak och bilderna betyder med säkerhet väldigt mycket för barnet.
Svar på tråden Mannen har sin bortgånga ex bilder uppe..