Inlägg från: Anonym (myself) |Visa alla inlägg
  • Anonym (myself)

    Varför visar man intresse/flirtar när man har partner?

    Det beror väl på personen. Det visade sig t ex att jag har flörtat med en annan man helt omedvetet (och jag är helt nöjd i min relation, samt jag trodde faktiskt att jag INTE visste/kunde HUR man flörtar, men tydligen uppfattas det så).

  • Anonym (myself)
    Anonym (Undran) skrev 2019-11-13 11:57:00 följande:
    Men då kan jag tänka mig att ditt "flirtande" bestått av att du ler, skrattar och är allmänt trevlig. Du har väl knappast suttit på andra sidan rummet eller tvärs över bordet och hållet lång ögonkontakt med ett leende utan att prata med personen i fråga? Det är ju skillnad på "flirt" och flirt tänker jag.
    Ja, det var så som du beskriver, fast det ändå uppfattades som flört. Men som du säger - det finns olika sätt att uttrycka det på.
  • Anonym (myself)
    Anonym (Undran) skrev 2019-11-13 15:49:04 följande:
    Konstigt, om någon är väldigt trevlig mot mig uppfattar jag det inte som en flirt. Alla kan ju vara trevliga och pratar man med någon har man ju självklart ögonkontakt till och från.

    Det är det där tysta som är flirt för mig. Ögon med en glimt i, lite beundrande och varma. Upprepade korta blickar eller någon som ser på en när man tittar upp. Sen kanske det inte är medveten flirt men i alla fall tecken på någon form av intresse.
    Där har vi det, tror jag - det är inte ens beteende i sig som avgör allt utan hur mottagaren uppfattar det!
Svar på tråden Varför visar man intresse/flirtar när man har partner?