Inlägg från: Anonym (Maja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Maja)

    Högutbildade kvinnor för kräsna?

    Jag läste följande www.expressen.se/ledare/susanna-birgersson/kvinnor-borde-rannsaka-sitt-parningsbeteende/ och blev nyfiken på hur det ser ut här på FL.

    Så till alla kvinnor här... Är du ihop med en man som har högre status än dig jobbmässigt?

    För min egen del är det så för att jag träffade honom på universitetet och han har sedan dess blivit chef men det var länge sen vi träffades så det var inget medvetet val. Om jag blev singel idag tror jag inte det skulle spela så stor roll men helt säkert vet jag inte.

  • Svar på tråden Högutbildade kvinnor för kräsna?
  • Anonym (Maja)

    Tack för alla spännande svar. Kom gärna med fler.

    Diskuterade ämnet med en kompis ikväll som liksom jag varit gift länge. Hon verkade inne på att hon genom sina resor i jobbet träffat på en del "arbetarmän" och sa direkt att hon har noll gemensamt med dom så en sån skulle inte bli aktuell. Jag insåg då att jag pratar i princip endast med akademiker så jag har inte minsta koll på om det finns nån icke-akademiker som jag skulle finna intressant och som i sin tur skulle finna mig intressant. Å andra sidan kom jag fram till att singelkillarna på mitt jobb oavsett ålder mest har intressen som gaming, brädspel och andra nördintressen så nån sån känns inte heller aktuell. Gör nog bäst i att hålla ihop med maken.

Svar på tråden Högutbildade kvinnor för kräsna?