Inlägg från: Anonym (2 år senare) |Visa alla inlägg
  • Anonym (2 år senare)

    Min fru kysste en annan. Hur förlåta och gå vidare?

    Hej TS,
    Tragisk läsning, var med om i princip samma sak för 2 år sedan med skillnaden att jag inte var med men fick veta genom andra.
    Sambon på jobbfest, hånglade med kollega.
    Ville förlåta, gick på familjerådgivning, hittade på saker tillsammans, försökte förstå... Det hela malde och malde, när jag ville prata om det försökte hon förminska och blev irriterad. De träffades varje dag, funderade på vad som hände på dagarna, vad som sades...
    Efter händelsen blev jag mer observant på saker och ting och stötte på fler saker, t.ex. chattande med sexuella inslag med en annan kollega och på en jobbresa hade hon manligt sällskap på rummet. Då gick det inte längre och nu ligger vi i skilsmässa, hon flyttar efter nyår. Sörjer och mår dåligt själv, hon är redan (eller kanske fortfarande...) på andra, ska på dejt snart... fy fan. 
    Min erfarenhet är att du sett toppen av ett isberg. Du kommer bli uppäten av dina tankar och om något år orkar du inte mer. Fick de råden själv men man agerar förstås inte på vad någon skriver i ett forum o.s.v., tänker att det är en process, smärtsam sådan, som man ändå måste genomlida. Tyvärr tror jag detta är början till slutet.

Svar på tråden Min fru kysste en annan. Hur förlåta och gå vidare?