Inlägg från: Anonym (Stina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Stina)

    Bisexuella tjejer, hjälp!

    Viste nog redan när jag var 12. 13 år gammal att jag är bisexuell. Är nog egentligen mer lesbisk än bisexuell och lever idag i en öppen relation med en lesbisk kvinna. Har idag hittat hem men har tidigare i livet försökt med monogama, heterosexuella relationer. Har fungerat bra under själva förälskelsefasen men när relationen gått över i mer vardag har det alltid resulterat i att jag skaffat mig älskarinnor vid sidan om. I ett fall öppet men oftast något man fick smyga med. För min del så fungerade det egentligen sämst i den relation där jag var öppen med min läggning och hade ett par älskarinnor. Var hela tiden ett jäkla tjat om att han ville vara med på ett hörn. Inget som mina älskarinnor var ett dugg intresserade av. Hatar diskussioner av typen får du detta skall jag ha detta och en massa kompromissande runt sex. Min sexualitet är ingen bytesvara och inget jag gör kompromisser runt. Antingen accepterar man varandras olikheter och lever med det eller så får man vandra vidare.

    Har dock aldrig haft TS situation med en lång heterosexuell relation och barn.

    Klart bäst är självklart om man kan prata om saken och öppna för öppenhet och en viss frihet under ansvar.

    Vet att vissa tjejer i liknande situationer har börjat swinga och på så sätt får utlopp för sin sexualitet tillsammans med sin partner.

    Kräver dock att båda parter har en rätt fri syn på sex och kärlek.

    Den vanliga manliga drömmen om att lösa det med trekanter är enligt min uppfattning en skitlösning. Blir bara ett störande inslag att ha en kille som tror sig vara en sådan heman att han kan tillfredsställa två tjejer samtidigt.

    Har egentligen inget bra råd då bisexualitet och strikt monogama relationer är en omöjlig ekvation.

  • Anonym (Stina)
    Anonym (Bi) skrev 2019-11-13 23:28:48 följande:

    Tack! Stort för mig just nu, men en vet aldrig i framtiden.


    Vill fylla på tipsen lite. Skall man besöka en klubb för första gången så är mitt tips att välja en kväll som är en ren parkväll. Dessa kvällar är oftast lugnare och mer sociala än kvällar där man också tar in singlar. Vet att det är ett stort och oftast skrämmande steg att ta steget in på en swingersklubb men de allra flesta blir överraskade av värmen i mottagandet. Alla har någon gång gjort sitt första besök och ingen var speciellt kaxig första gången så man är oftast måna om att se till att nybörjare kommer tillrätta och trivs. Värt att tänk på om TS vill testa lite på egen hand så är tjejer nästan alltid välkomna på parkvällar. Har själv haft fantastisk tjejsex på klubbar. Tänk också på att på en klubb så är det helt ok att säga nej utan att det blir en massa sura miner. I många par är tjejen bisexuell eller som många väljer att kalla sig binyfiken. Det gör att det är enkelt att som bisexuell tjej hitta någon att njuta med. Antingen gör man det på tu man hand i ett litet rum där man stänger dörren om sig. (klubbar har nästan alltid flera små rum där man kan stänga om sig så man behöver inte alls leka och utforska i en stor ormgropssäng.) Eller så låter man mannen titta på eller delta beroende på vad man själv vill och vad man kommer överens om.

    Är som sagt omöjligt att leva ut som bisexuell i en strikt monogam relation och sexuell frustration mår ingen bra av. Självklart är det bäst om man tillsamnans med sin partner hittar en lösning men fungerar inte det av någon anledning är mitt råd att vara självisk och strunta i moralpolisen och faktiskt ta ansvar för sitt eget välbefinnande även om det innebör att gå bakom ryggen.

    Själv är jag bisexuell men helt monogam när det kommer till kärlek men skiljer på sex och kärlek och är på intet sätt monogam i min sexualitet. Nu är det dock över ett år sedan jag hade sex med en man och känner för tillfället inget sug efter sex med män men vet att detta går i vågor.

    Träffar dock män regelbundet för andra aktiviteter som inte har med vanlig sex att göra.
  • Anonym (Stina)
    Anonym (Flatan) skrev 2019-11-14 19:52:26 följande:

    Nu är jag lesbisk, men hoppar in här för att jag tycker ämnet är intressant. Jag erkänner att jag sållar bort bisexuella på dejtingsidor och appar. För jag tänker att de kanske kommer sakna att ha sex med en man om de är i en monogam, samkönad relation. Det finns självfallet bisexuella kvinnor som har monogama relationer utan att sakna att vara med det andra könet. Jag har bara inte orken att ta reda på "vem som är vem" när jag dejtar.

    Har ni någonsin varit i en monogam relation utan att sakna att vara med en person av ett annat kön (än den ni hade ett förhållande med)?


    Nu är det 15 år sedan jag hade en monogam relation. Fungerar under förälskelsefasen men när det blir lite mer vardag i relationen så kommer det alltid en längtan.

    Nu är det visserligen över ett år sedan jag hade sex med en man och just nu har jag ingen längtan efter sex med män men vet med mig att den lusten kan komma när som.

    Är egentligen helt övertygad om att bisexualitet och strikt monogama relationer är en rätt omöjlig ekvation. Finns kanske som som klarar att leva monogamt som bisexuella men jag skull känna mig som i ett mentalt fängelse.
  • Anonym (Stina)
    Anonym (Flatan) skrev 2019-11-14 20:25:22 följande:

    Intressant, hur långa perioder har du haft då du bara varit med ett kön?


    5 år, mellan 15 och 20 var jag bara med tjejer men det var också en period med många korta relationer och känslan av att vara nykär i stort sätt hela tiden. Med min nuvarande flickvän hade vi en helt monogam period på 3 år när flickvännen var sjuk. Lite annat fokus än sex under den perioden. Nu har jag en period där jag inte är monogam men har bara tjejer som sekundära relationer. Om vi bortser från BDSM där jag fortfarande träffar några män men det räknas inte då dessa relationer inte på något sätt är sexuella.
  • Anonym (Stina)
    Anonym (Nathalie) skrev 2019-11-14 22:47:07 följande:

    om dessa relationer ej är sexuella vad är det då? Är inte bdsm en typ av sex man utövar och deltar i?


    Att BDSM är det samma som sex är en vanlig missuppfattning. Sex kan ingå men det behöver det inte alls göra. Jag kan piska, ha dominans och förnedringslekar, binda, leka med nålar, skendränka en man och så vidare utan att det finns det minsta sexuellt med i bilden. För mig så ingår inte sex i BDSM då det tar fokus från det egentliga syftet.

    Kan i undantagsfall ingå når jag är bottom och min flickvän är top.
  • Anonym (Stina)
    Anonym (Flatan) skrev 2019-11-14 21:30:52 följande:

    Ja, det håller jag med om, otrohet och förälskelser sker oavsett sexuell läggning. Det skulle dock ta hårdare om min flickvän bedrog mig med en man än en annan kvinna.

    Jag känner igen det där "tänder på alla" även jag får den kommentaren, men då om tjejer. Flera av mina tjejkompisar har trott att jag känt något annat än platonisk kärlek för dem.


    känner väl igen resonemanget att man som homo eller bisexuell är någon form av sexmonster. Har haft problem på gym och på arbetsplatser med kvinnor som inte ville byta om i samma omklädningsrum för att jag har den sexuella läggning som jag har. Ännu värre blev det när jag på en tidigare arbetsplats öppet talade om att jag är masochist men även fuskar lite på den andra änden av skalan. Tyckte att det var bättre att sägs som det var då det tisslade och tasslades en hel del om mina blåmärken och annat samt att min flickvänn skulle vara med i tv-program i danmark och tala om sexualitet lite utanför normen. Vet inte vad vissa av mina dåvarande kolegor trodde men så som som dom ryggade och tog avstånd så måste dom ha trot att man var fullständigt livsfarlig och att min flickvän och jag minst var kanibaler och lustmördare.
  • Anonym (Stina)
    Anonym (Nathalie) skrev 2019-11-15 08:58:14 följande:

    Vad är meningen? Du menar att det är någon sorts lek ? Men e det inget sexuellt alls i dessa känslor som uppstår vid utövandet?


    Man kallar det ofta för lek på svenska vilket inte är ett jättebra ord. Jag brukar kall det för scen och utlevnad. Men för mig har detta väldigt lite med regelrätt sex att göra. Kalla mig gärna Old school eller tråkig men så gjorde man när jag började min bana på yngre stenålder. Man hade sin scen på en klubb eller hemma sedan såg man till att landa i sina känslor och sedan kunde man iband ha riktigt het och intim sex på ett hotellrum eller i hemmets lugna vrå. Den glidning mot hårdhänt sex som många förknippar med BDSM har ingen plats i min utlevnad.

    Det handlar för mig om att spela med andras känslor och kroppsegna hormoner på ett kontrollerat och överenskommet sätt.
  • Anonym (Stina)
    NågotNytt skrev 2019-12-06 06:24:17 följande:

    Har aldrig själv testat bdsm men blir jäkligt nyfiken när jag läser tråden.


    Kul. Finns mycket roligt inom BDSM, börja lungt och hitta de delar du njuter av. Brukar kalla mig själv för pandurosexuell. Man plockar de delar man vill ha i sin sexualitet och leker med dessa. Personligen tycker jag att switchar eller personer som har haft en roll och sedan växlar till en annan roll är dom som det är roligast och mest givande att leka med. Fastna inte för porrfilmsdominans och den korkade idén att det är roller man föds till. Duminans och korkad alfahanne kan man födas till i övrigt är det leka, lära och känna in som gäller.
Svar på tråden Bisexuella tjejer, hjälp!