Inlägg från: hjärtekrossad |Visa alla inlägg
  • hjärtekrossad

    Har HTBQ rörelsen gått överstyr?

    Jag har inget emot transpersoner! Dock finns det personer inom dessa grupper som vill använda htbq rörelsen och legitimera phedofili. Jag är förvånad att inte fler innan hbtq rörelsen inte gör sina röster hörda och säger ifrån. Tystnaden är också ett tyst medgivande? Mycket oroande utveckling.

  • hjärtekrossad
    Xlr8 skrev 2019-11-17 14:40:00 följande:

    gräv lite bakåt i tiden inom RFSL där kommer du kanske finna roten till dina påståenden. det finns en del nasty shit där.


    Ja Tyvärr! Det är synd för det här drabbar hbtq rörelsen på ett negativt vis! Och jag känner många bra trans personer och de avskyr Pride. Eftersom det ger en skev bild av htbq personer.
  • hjärtekrossad
    Besserwisser1 skrev 2019-11-19 16:26:26 följande:
    Pride och hbtq rörelsen är riktigt sjukt. Från början kanske man kunde tycka att pride var ganska progressivt, idag är det ett perverst spektakel där tom pedofiler får frirum.

    I pride kan man se vuxna män som utöver avvikande sexuella handlingar mitt framför barn som går i tåget.
    Det är också fel mot många av de psykiskt sjuka ungdomar som dragits in i pride. Det finns flera människor som ångar ett könsbyte och dessa skulle behöva vård och inte nåt pride tåg.
    Ja för många så förstör Pride mer än vad det hjälper hbtq rörelsen. För vad förmedlar de för bild med Pride!?

    Som du säger så är det sjuka perversa saker som jag inte förstår föräldrar som drar med sina barn på sånt!!.

    Nej tack och lov för trans, homosexuella som tar avstånd från Pride. Men dessa normala får aldrig komma till tals i media.
Svar på tråden Har HTBQ rörelsen gått överstyr?