Inlägg från: Mammatillfem |Visa alla inlägg
  • Mammatillfem

    Nån fler som vill skryta över duktiga ungdomar?

    Min unga dotter har galant skött sina barn,sitt hem och allt och är så noga med sina barn med att de är rena,mätta,ompysslade och får det de behöver,och hon är bara SNART 20 år! En toppendotter,toppensyster och toppenmamma till Theodor(2 år o 9 mån) och My (5½ mån)!!!! Älskar henne,jag har fått den underbaraste dotter man kan få,tycker jag!

  • Mammatillfem

    Vill ocså skryta över mina älsta söner,22 och snart 24 år. De har tagit studenten med relativt bra betyg,skaffat arbete(en dock a lös just nu men VILL ha ett arbete),skaffat egna hem,flickvänner(en ensam efterett l förhållande),kör lastbil med släp o långtradare med enormt långa arbetspass(gå upp 4.20,köra,lasta,packa i o ur i hela länet,hem17-18.30),ställer upp med skjuts till brorsan,mamma,mormor mm när det behövs,bryr sig om småsyskonen,en jagar o skaffar fint älg o rådjurskött till mig bla,samt att de är så fina unga,rara män! Älskar er!!!

  • Mammatillfem

    En eloge till min älsta son,storebror,som idag tar med lillebror som är 16½ på sitt arbete hela dagen som långtradarchafför med uppstigning redan 04.15 och sedan köra,lasta,arbeta hårt hela dagen tills de är klara,mellan 16.30 i bästa fall,till 17.30 i värsta fall...
    Så snällt! Tonåringen ska se om det är en praktik för honom,helt enligt skolans egna initativ att han ska försöka hitta en till praktik.
    Heders åt hjälpsamma,ordentliga,rara,omtänksamma ungdomar,som bla min älste son är,inte bara nu utan alltid!

  • Mammatillfem

    evto,fint! Skönt med mammor som är stolta över sina ungdomar,så även jag...

Svar på tråden Nån fler som vill skryta över duktiga ungdomar?