Inlägg från: Anonym (Jodå) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jodå)

    Sonens rånare fick villkorligt

    Synd att det ska gå så långt att sitt barn blir rånat innan man inser att SD är de enda som kan vända den snabba kriminella utveckling som landet lider av, om ens de kan, för det har gått så himla långt. Från ett av Europas tryggaste länder till ett av de otryggaste, på bara ett decennium. Måste vara rekord!

    Tyvärr är du i gott sällskap, det är tyvärr det nya normala i detta land att bli rånad och misshandlad. Fler och fler vaknar dock upp ur dvalan då de trygga områdena i landet minskar vartefter så kommer "det nya Sverige" allt närmare fler och fler. Beklagar.

  • Anonym (Jodå)
    Anonym (SD) skrev 2021-06-13 15:50:53 följande:

    Har inte läst svaren i tråden men vänsterpacket säger väl såklart att det bara blir sämre men faktum är att det enda du kan göra för att få en förändring i samhället är att rösta på SD.

    Det tragiska är att folk ska behöva drabbas av sånt här för att börja rösta rätt. Beklagar det som hänt din son.


    Precis så är det. Svenskar måste i stort vara de naivaste och godtrognaste folket i världen som utgår från att folk från alla delar av världen tänker och är som de själva. Detta utnyttjas friskt i kriminella kretsar, Sverige är ett paradis att vara kriminell i.
  • Anonym (Jodå)
    Anonym (Propaganda) skrev 2021-06-14 00:42:50 följande:

    Jag tänker att denna tråd mycket väl kan vara uppdiktad i propagandasyfte.


    Det kan till exempel vara två av mina barndomsvänner som skrivit, som i dag är föräldrar i exakt samma sits, dock friades ena fallet helt. Tror de flesta känner någon i dag om man inte lever i total förnekelse med skygglappar på. Så knip om ditt propaganda, det provocerar.
Svar på tråden Sonens rånare fick villkorligt