Inlägg från: Anonym (T) |Visa alla inlägg
  • Anonym (T)

    Bebis ej mätt?

    Anonym (Tar ej slut) skrev 2020-05-16 22:12:15 följande:

    Din mjölk tar aödrig slut det betyder att du kan byta bröst hur många ggr som helst. Att en så liten bebis vill ligga vid bröstet jämnt är helt normalt och de har en rejäl efterrättamage oxå så att han äter efter amning säger heller ingenting.

    Ju mer din bebis ammar desto mera mjölk producerar du. Vi ca 3 veckor har barnen en ökningsperiod då det kan upplevas som struligt med amningen. Detta går över inom några dagar bär beställningen är gjord. Amma på minsta signal så kommer din mjölk mest troligt att räcka till.

    Tänkte bara kolla så du vet att flaskan kan förstöra din amning då bebisen kan föredra den över bröstet då flaskan är mycket lättare att äta ifrån och kräver en annan teknik så var försiktig med det om du vill amma.

    Så länge han går upp som han ska tycker jag du ska slappna av och tro på dig själv. Att han blir frustrerad kan lika gärna vara för att det kommer mjölk när han egentligen bara vid mysa eller att han tycker flödet är för långsamt mm


    Man kan använda Calmaflaska som liknar bröstvårtan och har långsammare flöde än vanlig.

    Sen kan faktiskt mjölken sina. Gjorde det på mig för jag inte åt tillräckligt men då åt jag bara ett litet mål mat dagen för amningshormonena gjorde mig så illamående. Dock tog det mer än 2-3 veckor innan den sina.

    Vissa kvinnor får mjölksats och blir brösten hårda som välpumpade fotbollar så får bebisen inte ut något. Då är det bra att hyra en elektronisk stark bröstpump. Brukar fnnas att hyra på apotek.

    Men som du säger är det nog ökningsperioden som dykt upp. Även flaskmatade barn brukar krångla med matningen då.
Svar på tråden Bebis ej mätt?