Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80
    Överste Senap skrev 2020-07-08 13:27:22 följande:

    Onormalt ja, på gränsen till det olämpliga om inte över.

    Ser dock ingen pedofilvarning såvida inte han får erektion när han nära den nakna dottern. I så fall skulle väl du reagerar direkt hoppas jag.


    Man måste inte få erektion bara för att man ser en naken kropp, oavsett vad man tänder på. Den enda andra förklaringen jag kan se är att pappan vuxit upp i ett hem med mycket nakenhet och tycker att det är normalt, men det kan väl inte ha undgått honom att det inte ses som norm för de flesta, särskilt inte med en dotter som är i "könsmogen" ålder.
  • Mortiscia80
    Överste Senap skrev 2020-07-08 13:33:07 följande:
    Vilket jag också konstaterade. Det ÄR onormalt och det är på gränsen om inte över gränsen för vad som är lämpligt.
    Då pratar vi förbi varandra, jag tänkte på det du skrev om pedofilvarning men jag vet inte vad annars man ska kalla det. Men onormalt är väl ett bra ord.
  • Mortiscia80
    Arbirtra skrev 2020-07-08 13:48:47 följande:
    Ja, han vuxit upp i ett hem med avslappnat syn på nakenhet. Men ändå känns det obekvämt. Kan lite bero på min uppväxt då vi var inte så nakna och jag själv kände mig obekväm tidigt. Jag tycker bara det är lite för intimt att en pappa ska vara naken med sin halvvuxna dotter.

    Men vad är normen egentligen? Han kanske är bara en omtänksam pappa som inte ser nakenhet som något konstigt? Det är kanske jag som är konstig? Känsligt ämne
    Jag talar nu bara om vad jag själv sett och hört men normen verkar ändå vara att man inte visar sig naken inför varandra i den åldern, jag vet inte när det ska anses upphöra men någon gång i tidig skolålder är min gissning.
Svar på tråden Barn och nakenhet