Inlägg från: Anonym (så härligt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (så härligt)

    Kvinna, 45 år, levt hela livet som hetero men har plötsligt förälskat mig i en kvinna!?

    Anonym (L) skrev 2020-08-10 18:28:28 följande:

    Jag har aldrig varit med om detta och tror inte att det är särskilt vanligt heller.

    Har alltid varit hetero och ingenting annat. Är en ciskvinna. När jag var 15 och uppåt så hände det att jag funderade över min läggning och tänkte någon gång att det kanske skulle vara skönt att vara tillsammans med en kvinna för att slippa män, men att det aldrig skulle gå eftersom att jag inte känner någon sexuell attraktion (eller romantisk för den delen heller) till kvinnor. Kom fram till att jag är hetero, för jag har ju aldrig varit kär i en kvinna och jag har aldrig varit attraherad sexuellt av en kvinna heller.

    Kan inte tänka mig att ha sex med en kvinna eller vara tillsammans med en kvinna.

    Jag tycker inte att kvinnokroppen är vackrare än manskroppen. Män är så mycket vackrare enligt mig. Stora, långa, muskulösa män med stora händer. Tanken på att slicka en tjej känns äcklig. Tycker att fittor är nasty och känns som att fittor oftast är äckligare än kukar. Flytningar, klegg, mensrester. Nej, tack.


    Jag tror det är betydligt vanligare än så. Alla har ju så gott som hånglat med andra tjejer i sina yngre dagar åtminstone och känt attraktion till andra tjejer. Vi är ju mycket närmre varann fysiskt som tonåringar och gör allt tillsammans, från att gå på toa, sova i samma säng osv, så det är lätt att det går lite överstyr emellanåt och att man utforskar gränserna. Men att ta steget fullt ut till att bli kär och ha riktigt sex med allt vad det innebär är nog inte jättevanligt.

    Det där med att fittor är nasty känner du nog för att du är så nära din egen och väl medveten om alla obehagliga dofter och annat otrevligt som kan komma ur den. Jag kände lite samma förr, men sen när jag började ha flickvänner försvann den rädslan. Måste säga att jag sällan känt något som helst ofräscht när jag varit med kvinnor, däremot hundratals gånger minst med män. Deras dofter kan vara så unkna och sura att man blir illamående, särskilt urin och ljumskvett som är mycket starkare och sperma kan lukta för jävligt. Tycker också män har lite klegg och klibb som jag har svårt för, något jag aldrig upplevt hos kvinnor.

    Olika dofter och och helt olika känslor. Men båda är riktigt underbara när de är på rätt person:) Men på tal om kroppar är de mest snygga på unga personer, de flesta är faktisk inte snygga enligt min mening.
  • Anonym (så härligt)
    Vildbi skrev 2020-08-11 08:17:23 följande:
    Det kanske är det normala för dig, nen en snippa ska INTE ha flytningar, äckliga lukter, osv.
    En kvinnas underliv har alltid flytningar mer eller mindre. Lämnar spår i trosorna speciellt om du har svarta underkläder men luktat inte illa alls. På sin höjd lite filmjölkssyrligt beroende på tid i månaden och Ph-värdet.
Svar på tråden Kvinna, 45 år, levt hela livet som hetero men har plötsligt förälskat mig i en kvinna!?