Inlägg från: Anonym (Caroline) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Caroline)

    Ska jag göra abort?

    Varför tvekar du?Hur tänker du?Hur är dina framtidsplaner för övrigt?

  • Anonym (Caroline)
    Anonym (Abort) skrev 2020-09-27 20:11:06 följande:

    Om du behåller så missar du chansen att få en trygg kärnfamilj med en man du verkligen älskar och som älskar dig.

    Om du behåller så kommer ditt barn inte växa upp i en kärnfamilj med två föräldrar som älskar varandra och har en trygg relation.

    Det kan självklart bli jättebra och underbart även om du behåller också! Men jag som har två barn med världens bästa make och pappa skulle aldrig vilja ge ett barn något annat. Det är fantastiskt att kunna ge sina barn den bästa pappan och mest kärleksfulla familjen, heltid :)


    Alla träffar faktiskt inte den rätte,eller så träffar de för sent för att bilda familj.Men det är bäst med två lyckliga föräldrar som älskar varandra livet ut.
  • Anonym (Caroline)
    Anonym (Anonym 29) skrev 2021-02-28 09:55:46 följande:

    Jag förstår dig. Tänker också sånt... gick in i vecka 11 idag. Tanken på abort finns fortfarande men jag kommer inte klara det. Gjort tre aborter innan plus ett missfall så det är väl mycket det som spökar och blir avgörande för mig. Det finns aldrig något rött eller fel, man får utgå från sig själv :) i vilken vecka valde du att avbryta? Ska till barnmorskan på onsdag och tanken att jag fortfarande kan välja abort gör mig lugn. Känner mig hemsk.


    Gör inte abort om det känns fel.Veckorna går fort och magen börjar växa snart.
Svar på tråden Ska jag göra abort?