• Anonym (H)

    Han tittar på shemales

    Nej straight är han ju inte. Frågan är om han är bi eller gay. Tyvärr är det inte helt ovanligt att folk inte vågar komma ut (för sig själv eller för andra) och lever i någon slags förnekelse. Men om du har tur så är han bara bi.

  • Anonym (H)
    Anonym (Kluven) skrev 2020-10-07 21:23:52 följande:
    Exakt det du frågar försökte jag Förmedla inte egentligen är viktigt. Och inte borde vara det heller. Det är just kanske grejen att han skäms som gör att jag känner att han inte kanske är ärlig?Han kanske tänder på killar i större utsträckning än vad han erkänner liksom, och jag könner väl att jag fått en törn.är riktigt ledsen.Svårt att identifiera vad jag känner.Men jag tycker hans intresse för vad jag berättat är lite stort för att bara vara en fantasi eller så.
    Jag tror du kan vara relativt säker på att han inte är ärlig och att han tänder mer på män än han erkänner för dig.
  • Anonym (H)
    Anonym (Kluven) skrev 2020-10-07 21:26:18 följande:
    Har du erfarenhet av något liknande? Känner till något situation eller så?
    Ja. En av mina bästa vänner (man) är sedan många år gift med en kvinna, men han är homosexuell. Först erkände han inte ens för sig själv, men sedan några år har han gjort det och även berättat för mig. Han säger sig älska sin fru och det gör han säkert på sitt sätt, men han knullar män vid sidan om och han mår väldigt dåligt psykiskt. Vet också att det inte är helt ovanligt att gifta män söker män för lite kul på dejtingsajter.
  • Anonym (H)
    Anonym (Kluven) skrev 2020-10-07 21:39:48 följande:
    Ok. Tack för svar. Det är väl så mina tankar går. Och att min snubbe är i mitten där någonstans. Tror inte han hänger på dejtingsajter än, men har sagt till honom att det är ok att han gör det. Bättre att ta reda på hur det ligger till. Man ska ju vara lycklig den tiden man har, både han och jag. Och då är det väl bra om man är sann mot sig själv antar jag. Men jag vill inte bara låta åren gå heller och vänta på att han ska ta reda på det. Önskar han erkände hur det är bara.
    Kan ju vara så att han inte är där själv än. Kan tänka mig att han kanske VILL vara med dig och vara hetero, men att längtan efter män också är stor. Så han kanske inte kan erkänna än. Om du förstår hur jag menar.

    Nej låt inte åren gå. Min kompis fru har kommit på honom ett par gånger, men de är fortfarande gifta. De verkar dock båda väldigt olyckliga. Nu är det här förstås bara MIN erfarenhet, du känner ju din man bäst. Det lät bara så himla bekant att jag ville svara. Hoppas att ni kan prata med varandra.
  • Anonym (H)
    Anonym (Kluven) skrev 2020-10-07 21:48:09 följande:
    Exakt så tänker jag med!!! Att han älskar mig, det är jag säker på. Och att han vill ha mig och vårt liv, men han kan inte trycka bort den biten liksom. Är skiteädd för att Bli sådär olycklig. Har tänkt att vi skulle kunna leva ihop men vara med andra om vi är överens eller så? Jag älskar ju honom också och vill ju inte bara släppa allt heller.
    Ja, min gissning är att det är så. Tror tyvärr inte på att leva tillsammans men att vara med andra (om man inte är polygam förstås). Det kommer att krossa ditt hjärta tror jag. Men du kanske inte ska tänka så långt just nu. Utan ta ett steg i taget. Kanske ni skulle gå och prata med någon tillsammans? Eller var och en för sig. Har känt min vän i många år. Ibland har han varit på väg bort, ibland har han haft enbart sexuella förhållanden, ibland mer seriösa förhållanden med män, men han har aldrig kunnat släppa sin fru. Om jag ska vara ärlig, så har jag sagt att han borde lämna. För han är så olycklig och trasig. Och hon verkar också vara det.
  • Anonym (H)
    Anders 386 skrev 2020-10-08 10:23:18 följande:
    Jag har också fantiserat en del om shemales och kollat sån porr.

    Ibland är det svårt att kategorisera sexualitet - är man gay är det ju såklart mera intressant att titta på män en på shemales. Men samtidigt tänder han ju på andra kukar - mina fantasier är ofta åt det hållet också.

    Men det är väl ganska uppenbart att vi ändå tänder på en riktig kvinnokropp och inte en manskropp. Gay faller alltså helt bort - det är han inte.

    Och med tanke på allt som du gör för att tillfredsställa honom så kan han knappast ha ett bättre sexliv någon annanstans - och absolut inte med en man. Det är säkert en kvinnokropp han vill ha.
    Tror inte att kan dra några större slutsatser av vilken porr någon tittar på. Finns heteromän som gillar bögporr utan att vara bög. Och heterokvinnor som tittar på lesbiskt sex utan att vara lesbiska. Eller gruppsex utan att för den delen någonsin vilja delta i det. Däremot säger han ju att han vill bli påsatt av en kuk och att han vill suga kuk (inte strap-on), så nog finns finns risken att han är homosexuell.
Svar på tråden Han tittar på shemales