Inlägg från: Anonym (L) |Visa alla inlägg
  • Anonym (L)

    Hade du kunnat dejta en person som har vänner av motsatt kön?

    Anonym (Milky) skrev 2021-01-12 15:59:37 följande:

    Herregud, vad har folk för kontrollbehov? Om ni träffar världens bästa person och hen har en nära vän av motsatt kön, säger ni tack och hej då? 


    Jag skulle inte dejta en kille som har en nära tjejkompis. Det blir oftast problem, vilket jag har sett i många fall. Det tenderar att vara mycket vanligt att antingen killen eller tjejen (ibland båda två) har känslor för varandra eller attraheras av varandra. Jag varken vill eller orkar ge mig in i det träsket av svammel och problem och som sagt, detta har jag sett i många fall.
  • Anonym (L)
    Anonym (Milky) skrev 2021-01-12 17:26:33 följande:

    Som tur är, eller hur man ska säga, så verkar det inte vara majoritet av personer som tycker som du :) Då utgår jag också från folk jag känner (både kvinnor och män, haha). Kär kan man bli i en kollega eller brevbäraren. Isf kan man inte låta sin partner ha ett liv knappt.


    Vet många som tycker som mig. ;)

    Japp, men förmodligen spenderar man inte lika mycket tid med sin brevbärare som man gör med en eventuell vän av motsatt kön, haha. Kollegorna kan man inte styra över men självklart skulle jag inte acceptera om jag såg att det började gå överstyr där.

    Det bästa för min del är att direkt sålla bort killar som har tjejkompisar.
Svar på tråden Hade du kunnat dejta en person som har vänner av motsatt kön?