Inlägg från: Anonym (Inte så erfaren) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Inte så erfaren)

    Byta ställning under sexet?

    Jag är en tjej som inte är så erfaren när det kommer till sex, men har träffat en kille under 2,5 månaders tid och vi har i mitt tycke bra sex. Ofta blir det dock endast olika varianter av missionären och jag som inte har jättemycket erfarenhet skulle vilja testa lite annat också. Inte för att missionären inte är skön (tycker den är extremt intim och mysig!), men jag skulle vilja sondera terrängen lite och prova olika alternativ ibland helt enkelt!

    Självklart är kommunikation a och o, och jag vill gärna väva in det här snacket i själva akten. Så hur brukar ni göra? Är det bäst att bara gå rakt på sak och säga exempelvis ?ta mig bakifrån? eller? Ska man ta kommando eller finns det andra smarta sätt?

  • Svar på tråden Byta ställning under sexet?
  • Anonym (Inte så erfaren)
    Ascendere skrev 2021-02-11 13:21:38 följande:

    Ställ dig på alla fyra och svanka. Då fattar han nog vinken. 

    Kommunikation är A och O men det behöver inte ske genom ord. 


    Men om jag ligger ned på rygg och har honom över mig i missionären, hur tar jag mig dit då? ????
  • Anonym (Inte så erfaren)

    Verkar finnas ett samband i svaren att jag ska ta kommando och antingen bara säga vad jag vill eller göra det jag känner för. Finns det något mer jag borde prova när vi ändå är i gång och diskuterar? Något som ni uppskattar att er partner gör eller som din partner uppskattar att du gör, som jag kan prova? :)

  • Anonym (Inte så erfaren)

    Okej spännande! Vad tycker killar generellt om att få typ ?tillåtelse? av tjejen att göra i princip vad de vill då? Jag tänker att precis som killar uppenbarligen gillar när tjejer tar kommando, är det säkert samma åt andra hållet? Jag skulle inte ha något emot att bli dominerad genom att bli tillsagd vad jag ska göra eller bara ?omkullkastad?, åtminstone som omväxling ibland nämligen haha. Kan man säga detta på något riktigt smidigt sätt under aktens gång? Typ ?jag är din, så gör vad du vill med mig? eller är det för klyschigt?

    Vill tillägga att vi inte uttalat att vi är tillsammans än, utan vi lär fortfarande känna varandra. Vet inte om det gör någon skillnad, men det kanske blir konstigt med ?jag är din? därför. Eller? Kanske finns bättre ordval?

Svar på tråden Byta ställning under sexet?