Inlägg från: Anonym (Gjort bort mig.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gjort bort mig.)

    Att snabbt raka ben och kön? Går det?

    För att undvika att det här återupprepar sig. Om man är lite lat med att sköta rakning av ben, rumpa och kön och är alldeles lurvig/luden vanligtvis men så har man träffat en väldigt trevlig snubbe och så...shit! om jag tar av mig får han se det där.

    Snabbt in på toaletten, sno en rakhyvel ur hans badrumsskåp... rakkräm rakkräm? Vad har han ingen rakkräm? Duschkräm? blaska vatten och tvål sedan snabbt raka? ?.och så går det som det går, badrummet ser ut som ett slakthus, paniken stiger några av snitten vill inte sluta blöda, man har på något vänster lyckats skära sig i blygdläppen minst 3 cm från närmsta hår och förmodligen i stjärten också.

    Han ropar utanför om allt är ok, jadå säger man så lugnt man kan men det är tvål och blod lite varstans och det är inte särskilt välrakat ändå. Man har i panik torkat med en handduk, den var vit så nu är det blod på hans handdukar med.

    Till slut måste man öppna och berätta vad som hänt. Att man inte försökt ta livet av sig utan bara rakat sig. Bli omplåstrad...och man har i paniken blött ner sina kläder med vatten så man får låna nya byxor som är alldeles för stora. Egna byxor i en påse och sedan säger han att det börjar bli sent och fejkgäspar. Så får man gå hem och antagligen kommer han aldrig höra av sig igen :(

    Hur gör man för att undvika detta? Finns det något snabbt och säkert sätt att vid stress få bort kroppshåret på?

  • Svar på tråden Att snabbt raka ben och kön? Går det?
  • Anonym (Gjort bort mig.)
    PinkSugar skrev 2021-04-19 05:41:56 följande:

    Nu är jag iof kvinna men att utan tillåtelse rota igenom en dates badrumsskåp, använda personens privata rakhyvel för att raka kön och rumpa samt torka av blod på handdukar är ett extremt gränslöst och vidrigt beteende som inte är okej. Jag hade inte velat träffat personen igen då personen inte verkar ha några personliga gränser.


    Jo jag vet att det är gränslöst, men fick panik. Jag visste ju inte i förväg att han skulle vara så gullig och bjuda med mig hem.
    Bingen skrev 2021-04-19 06:58:19 följande:

    Låter ju som rena rama kaoset. Gör en checklista på vad som skall göras innan varje dejt så kanske du slipper denna mardröm. Lycka till, hoppas det går bra för dig framöver.



    Jag dejtar inte så mycket, det här var mer spontant. Jag känner honom litegrann, har pratat ute när vi mötts, joggat ihop några gånger. Nu träffades vi i affären och han frågade om jag ville följa med på fika. Så väldigt spontan dejt. Tack för hoppet!
  • Anonym (Gjort bort mig.)
    Bingen skrev 2021-04-19 07:20:09 följande:
    Se till o ha en checklista för varje dag då så kanske du slipper sånna spontana överraskningar. Absolut, hoppet är nåt viktigt här livet
    Jo får nog ha det. Men jag träffar inte så mycket folk vanligtvis så det blir ju mycket att jag inte behöver bry mig annars.
    Anonym (.) skrev 2021-04-19 07:26:17 följande:

    Om du känner att du måste klä av dig vid spontana dejter och inte vill vara hårig då får du nog se till att sköta det till vardags.
    Annars är ju ett tips att ni väntar till andra dejten med att klä av er.


    Jag går inte på spontana dejter vanligtvis. Han bjöd med mig hem. Hur ofta bjuder någon med mig hem sådär spontant? (Någon som jag dessutom vill gå hem till?) händer typ aldrig.

  • Anonym (Gjort bort mig.)

    Eftersom han av någon anledning tackat ja till att äta middag hemma hos mig om ett par dagar...så behöver jag hjälp med en checklista på saker jag behöver göra för att kunna ge ett så bra intryck som möjligt.

    * Raka ben, armar, kön, rumpa, armhålor.
    * Deodorant. kanske parfym? Vilken, hur mycket osv?
    * Sminka mig. Brukar inte sminka mig mer än läppglans. Be syrran hjälpa mig för hon kan sånt eller försöka själv?
    * Håret. Uppsatt eller utsläppt?
    * Underkläder...funkar sport bh? Ger en viss push och tuttarna ser bra ut i sport-bh men blir liksom ingen jiggle eller vad man säger. Vanlig push up? String eller inte ha trosor alls?
    * Kläder. Han har sett mig i leggings, shorts, mysbyxor men kan jag ha det på dejt? stretchjeans? kjol? Upptill...topp? blus? t-shirt?
    * Laga mat. Lever mest på sushi och kycklingsallad med pasta och det köper jag. Jag kan bre mackor, göra kaffe i bryggare, blanda kvarg med frysta bär och koka ägg det är ungefär så. Steka bacon funkar med. Men det duger inte riktigt nu tror jag...be syrran här med?
    * Vad dricker en när man bjuder en man på middag? Vatten? Öl? (i så fall vilken) vin (i så fall vilket). Jag är som ett barn vad gäller dryck...gillar läsk, saft och juice. Om jag dricker alkohol är det helst red bull med lite vodka i. Så helt nollställd nästan vad gäller detta.
    * Städa
    * Ta ner planscher med tv-spelsmotiv.

    Något mer? Köpa kondomer? Glidmedel? (Behövs förmodligen inte då det blev blött igenom trosorna bara av att kyssas och klämma lite sist innan jag gjorde bort mig men kanske är något en skall ha? Hör till?)
     

Svar på tråden Att snabbt raka ben och kön? Går det?