Inlägg från: Anonym Co |Visa alla inlägg
  • Anonym Co

    ORKAR INTE VARA GRAVID LÄNGRE! HJÄLP!?

    Heeej! Är gravid i v: 37+1 idag och har sån foglossning och kan knappt ligga o sova, kan knappt heller inte ta hand om mitt barn som är 19 månader pga foglossningen.

    Sååå jag tänkte fråga er! Hur fick ni igång förlossningen? Tips? Om ni kört på färdknäppen och det fungerat hur har ni gjort?? Jag och mannen har kört på den i lördags i söndags och ska köra idag.. Var till BM idag för kontroll och frågade då om en undersökning pga mycket sammandragningar men ICKE ville hon det.

    Så snälla ge mig tips!

    Kram

  • Svar på tråden ORKAR INTE VARA GRAVID LÄNGRE! HJÄLP!?
  • Anonym Co

    Håller med! Idag skulle vara en bra dag! Jag skulle bli överlycklig om lillen bestämde sig för att komma i morgon! Är en betydelsefull dag för mig! :) men hon har nog inga planer för det haha..

    Skönt att foglossningen blivit liiite bättre så du kommer upp ur sängen. Jag vaknar nu varje natt för jag legat för länge på ena sidan och sen kan jag knappt vänta mig om eller resa mig från sängen.. ????

    Inte lätt för ens småttingar att förklara heller varför man inte kan ??????

  • Anonym Co
    Catnap skrev 2021-04-28 10:45:43 följande:

    Lite samma sits här. V 38+2, tredje barnet och de andra två är bara 1,5 och 2,5. Har också hemsk foglossning sen november/december och en massa förvärkar senaste veckorna. Tror man får stå ut och hoppas på det bästa typ. Ta en dag i taget och försöka vila så gott det går. För mig funkar det om jag byter position ofta och knökar in kuddar lite här och var. Varma bad och TENS kan ju funka också.

    När du är i v 40+0 kanske du kan få hinnsvepning av bm?


    Så jobbigt med foglossning! Hoppas du får bebis snart!! ???? Har också förvärkar och nu har jag åkt lite fram o tillbaka pga högt blodtryck. Har även tagit en tab citadon så jag iaf fått sovit någorlunda bra en natt. ??
Svar på tråden ORKAR INTE VARA GRAVID LÄNGRE! HJÄLP!?