• Nelliee

    Mitt barns njurar sitter olika....någon som har erfarenhet?

    Jag kan tyvärr inte svara på din fråga men om läkarbesöket ligger långt bort i tiden så kan du höra av dig till dem och försöka få en tid lite fortare. Googla ska man akta sig för har jag lärt mig, vad som gäller för någon annan behöver inte alls gälla för ditt barn.

    Hoppas det blir bra nyheter.

  • Nelliee
    Jessnr4 skrev 2021-05-14 16:47:47 följande:

    Egentligen är det väl inte så långt borta. Har fått tid nästa fredag.


    Men dåså, vänta på läkarens utlåtande istället för att skriva här då. Du blir nog inte mycket klokare eftersom ingen här vet hur det är för just din son
  • Nelliee
    Jessnr4 skrev 2021-05-14 22:19:59 följande:

    Jag vet att du frågade innan om när jag fått tid och att jag kan höra av mig till dom för snabbare tid. Jag frågade om tidigare när jag fick denna tiden och bm ursäktade att det inte fanns. Att googla är farligt för det visar alltid det värsta så varför man googlar är väl för att få se variation av svar och skapa frågor inför besöket. Självklart hoppas man på positivt besked och att det går bra! Är tacksam för de svar jag fått här inne idag med angående frågeställningen!


    Jag menade bara att ingen kan veta hur det förhåller sig för just din son, så att läsa och fråga på forum kan leda till falska förhoppningar eller ökad oro. Men om du känner dig lugnare av de svar du fått så är det ju bra.
Svar på tråden Mitt barns njurar sitter olika....någon som har erfarenhet?