Inlägg från: Dexter dot com |Visa alla inlägg
  • Dexter dot com

    Klarar sig en katt själv, från att vara van vid vid en annan katt?

    Jag skulle börja med att kastrera katten och se om det blir bättre. Finns ju ingen anledning/fördelar att låta en katt vara okastrerad om det inte är en renrasig avelskatt. Sen måste du ju katten tid med tanke på att du flyttar 2 gånger redan med katterna och snart ska flytta igen vilket naturligtvis stressar den yngre katten som redan är rädd och skygg.
    Skulle det nu visa sig att katten fortfarande bara ligger under soffan och trycker när ni flyttat och katterna boat in sig ordentligt  ( vilket naturligtvis inte är ett kvalitativt liv för en katt) och du låter den somna in så tror jag absolut att din äldre katt kommer klara sig bra. Ni får helt enkelt vara hemma väldigt mycket i börjar så hon har sällskap och känner sig trygg.
    Har du testat zylkene , feliway och RC Cat calmfoder?

  • Dexter dot com
    Glinda från Oz skrev 2021-05-26 11:00:29 följande:

    Imorgon kontaktar du ett katthem och gör dig av med båda katterna. Skaffa ALDRIG djur igen. Har du barn är skadan redan skedd men se till att absolut inte få fler. 


    Du ger inte katterna någon kärlek, du älskar dem absolut inte, för dig är katterna slit och slängvaror. Det är som en tröjan för dig tröttnar man kastar man den. Vad hade hänt om mamma katt hade fått en komplikation under förlossningen? Ett kejsarsnitt kostar 10 000. Du har inte ens brytt dig om att ta reda på vem pappan är, du har alltså ingen aning om vilka sjukdomar han kan bära på. Är katterna ens försäkrade? 


    Var läser du att Ts har låtit nån katt blivit dräktig under det året Ts haft katterna?
Svar på tråden Klarar sig en katt själv, från att vara van vid vid en annan katt?