• Emrik1969

    Man som kvinna

    Finns det andra här som precis som jag tänder på o vill utforska hur det är att vara kvinna sexuellt, före o under samlag. Är själv 100 % hetero men tänder på att få känna hur det är att som kvinna behöva klä sig kvinnligt/porrigt genom ex.vis bära nylonstrumpor, stay ups, strumpebandshållare, högklackat, bh, kjol etc. Bära plugg, ring gag, ta o svälja egen sats mm?

    Berätta gärna om ni har samma intresse

  • Svar på tråden Man som kvinna
  • Anonym (MA_67)

    jag har haft det intresset sedan tonåren.
    Är 100% hetero. Har provar killsex men inget för mig
    Jag går alltid i trosor, Nästan i allafall.
    Det får mig att känna mig speciell, 
    Gillar mest vanliga bomullsunderkläder.
    Men klär mig även andra kvinnliga kläder

  • Emrik1969

    Roligt att du hörde av dig o berättade. Jag gör det i perioder när det passar o vid dessa tillfällen blir det 24/7 med alla kvinnliga attribut eller sex/porr attribut som kan uppfattas pressande eller påtvingade för en kvinna.

  • Anonym (klädd som kvinna)

    Har under årens lopp mer och mer kommit underfund att kvinnokläder är mycket vackrare och skönare. Numer äger jag endast kvinnokläder och det gäller naturligtvis underkläder med. Det är helt underbart att på morgonen nyduschad och nyrakad sitta i bh, trosor och strumpbyxor och sminka sig. Efter en total förvandling, på med klänning, dinglande örhängen, allt bling bling och styla upp sitt hår, lite parfym, och sen grabba tag i handväskan och ge sig ut. Sååå mysigt

  • Anonym (klädd som kvinna)
    Emrik1969 skrev 2021-07-22 22:47:08 följande:

    ?..


    Vet ej riktigt vad du menar med detta. Men, jo jag är 100% transa och trivs med det. Är gift och hetero, men en och annan elegant man har blivit avrunkad och avsugen, länge och sköönt
  • Emrik1969

    Hej, Klädd som kvinna!

    Jag har inte gått så långt så att jag har träffat män utan bara upplevt hur det är att vara kvinna genom att så koncentrerat som möjligt iklätt mig rollen som kvinna. När det gäller kläder, andra kvinnliga attribut o i sexuella situationer. Vill här se om det finns fler som gjort samma sak o delar gärna upplevelsen / erfarenheten.

  • Emrik1969

    Hej, nu skakar jag liv i tråden?någon som delar detta intresse o som vill delge sina tankar o erfarenheter.

Svar på tråden Man som kvinna