Inlägg från: svansmamman |Visa alla inlägg
  • svansmamman

    V 10-11 missfall eller ofarliga blödningar?

    För mig har blödningar under graviditet alltid inneburit missfall eller MA, vilket varit totalt tre gånger. Vid det sista missfallet hade jag en minimal ljusrosa blödning (det märktes bara när jag torkade mig efter att jag kissat och knappt ens då eftersom den var så ljus). Detta pågick i typ en vecka, därefter kom blödningen igång på riktigt och följde av smärta i både mage och rygg. 

    Jag har läst en uppsjö av trådar här på FL om blödning under graviditet som inte inneburit missfall eller MA så om än min erfarenhet är åt det tråkiga hållet finns det många som kan intyga att det kan vara helt normalt också. 

    Jag håller verkligen tummarna för att du får besked om att allt är som det ska! 

  • svansmamman
    Anonym (Emma) skrev 2022-01-12 10:36:30 följande:

    Tack för svar! Det är jätteskönt att få veta hur andra har haft det, trots tråkigheter (beklagar dina missfall Rynkar på näsan). Jag försöker resonera med mig själv just nu och vill varken vara för positiv eller för negativ. Har du haft kvar dina symptom när blödningarna har startat?


    Än så länge ingen blödning idag heller *peppar peppar*. Sjätte dagen sedan första blödningen så jag håller ju andan här hemma.


    Tack för omtanken! De enda symptom jag hade vid det senaste missfallet var trötthet och molvärk, båda dessa fanns kvar hela tiden fram tills den kraftigare blödningen kom. Den kraftiga blödningen varade bara någon timme och jag fick som sagt var väldigt ont i både mage och rygg. När blödningen upphört slutade även smärtan i mage och rygg och de symptom jag haft i form av trötthet och molvärk försvann lika snabbt. Vid de andra två missfallen kan jag inte minnas att jag hade några direkta gravidsymptom ens innan blödningarna började, så jag törs inte svara på hur det var de gångerna. 

    Det låter ju positivt att du inte blött något idag, förhoppningsvis har det upphört. Jag är gravid nu (vecka 19) och har under i princip hela graviditeten bara gått och väntat på att börja blöda. Varje toalettbesök har jag ställt in mig på att få se blod. Det är otroligt påfrestande att leva så, så jag förstår verkligen att det känns jobbigt och skrämmande för dig. Hjärta
  • svansmamman
    Anonym (Emma) skrev 2022-01-13 06:28:06 följande:

    Men ååh, blod igen Gråter. Inget i bindan men alldeles rosa i toaletten och två torkningar fulla. Ser ut som mens. Magen känns helt plötsligt mindre också, känner mig inte gravid längre. Känns som att det är kört. Varför kan det inte bara sätta igång om det ska det!!?? Nu har jag haft blödningar då och då i 7 dagar.


    Fy vad tråkigt att läsa! Hjärta Som sagt var tog det omkring en vecka innan mitt senaste missfall kom igång, så ibland tar det tyvärr tid. Jag håller fortsatt tummarna för att det inte är fråga om missfall utan "bara" en helt normal blödning. 
Svar på tråden V 10-11 missfall eller ofarliga blödningar?