Inlägg från: Anonym (Nej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nej)

    Tror ni det kan va missfall?

    Nej du var inte gravid. Man tappar inte hormonerna så snabbt att det inte skulle ge utslag på graviditetstest, särskilt inte som du borde vara i v. 6 eller nåt nu.

    Tidslinjen är lite oklar. Ni hade sex för ca en månad sedan, när hade du mens innan det och när skulle du ha mens efter det?

    Och, ta inte dubbla Ipren, det ger ändå inte mer smärtlindring utan blir bara en överdosering. Tänk också på maxdos per dygn.

  • Anonym (Nej)
    Anonym (Hmm) skrev 2022-01-30 00:03:50 följande:
    Hört från fler att deras grav har visat negativt 1 dygn efter själva missfallet.. Även läst. Men är svårt att veta alltså. 

    För är så skumt för mina bröst blev en storlek större och allt annat. Vetinte vad de skulle kommit ifrån heller isåfall plus kissa hela tiden. Men är svårt. 

    Ja ca 1 månad sen. Skulle haft mens om 1 vecka. 

    Okej! Det är iofs sant. 
    Om du skulle ha mens om en vecka så hade du ägglossning för ungefär en vecka sen, men ni hade sex för en månad sen, då kan du inte ha varit gravid. Spermierna lever bara i upp till en vecka i absolut bästa fall och ägget lever bara ca ett dygn.

    En vanlig mens kan vara både smärtsam med klumpar och mer blod, brösten kan värka, växa och allt möjligt annat konstigt kan hända i kroppen.
Svar på tråden Tror ni det kan va missfall?