• Epikuros

    Min fru låg sexdrift

    Anonym (Med rätt man så...) skrev 2022-06-23 19:07:39 följande:
    Det där var en massa goja och inte många rätt, förutom generaliseringen av den missförstådda kvinnliga sexualiteten och i många avseenden förbisedda. Tänk historiskt... läs på om klitoris och hur kåta kvinnor behandlats som neurotiker och sinnessjuka tills för inte så länge sen. Och var tror du "horstämpeln" kommer från? Tror du kvinnor haft möjlighet att bejaka sina kroppar och sina behov under livegenskap i männens ägo?

    Jag är kvinna och känner naturligtvis många kvinnor varav en hel del på väldigt intim nivå när det kommer till förtroligheter.
    Det är en salig blandning av olikheter, orgasmbehov och förmågor:)

    Också hur de ställer sig till sex.

    Vissa vill ha kk´s, andra skulle aldrig nedlåta sig till något så själlöst och vill bara vänta på Mr Right som de helst vill ha sex med flera ggr om dan om de får önska och vill leva med tills de dör. 

    Vissa bryr sig inte så mycket om sin egen njutning medan andra är riktiga lejoninnor på gränsen till egoister som inte kan tänka sig ha sex om de inte kommer minst si och så många ggr. Det är såna otroliga skillnader!!!

    Den enda gemensamma nämnaren som jag kan utläsa är; att SAMTLIGA lessnar på sex med oinspirerande och oprioriterande män. Väldigt få av dem har lyckats hitta den där balansen och den där mannen som får dem att känna sig sedda, åtrådda och älskade. Deras män hänger hellre på fotbollen, i garaget  krogen eller nördar ihop med sina manliga vänner eller sitter och surar med en öl framför tvn med fötterna på bordet fort de kommer hem. Fiser och gräver i näsan och skippar både utseende och hygien i många fall.

    Män är specialister på att ta kvinnor för givna och sluta anstränga sig. Finns horder av litteratur, filmer, låttexter i ämnet för den som vill fördjupa sig.  Män vill ha det lätt utan minsta möjliga insats och vill ha daglig kukfriktion och lite visuell stimulans hellre än intimitet, för det är jobbigt och tar för lång tid.

    Mäns och kvinnors behov ser alltså helt olika ut och passar väldigt dåligt ihop.

    Men att skylla på att kvinnor inte vill ha "kvalitetssex" och orgasmer (gärna flera) är ju att bagatellisera och tyder på låg förståelse för kvinnors behov och hur de fungerar.
    Asså ...  jag håller med dig i din kritik av föregående talare, vars idiotisk inlägg är fullt av raljerande och sexistiska antaganden om kvinnor. Men gå inte i samma fälla själv när det gäller mäns sexualitet. Män är inte en homogen grupp.
    Min fru både duschar mindre och tar mindre ansvar i hushållet än vad jag gör, samtidigt som hon tar noll ansvar för vårt sexliv. Hon har massor med andra egenskaper som är värda min kärlek, men inte just på denna punkt.
Svar på tråden Min fru låg sexdrift