Inlägg från: Anonym (vanligt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (vanligt)

    Full 2-3 ggr i veckan. Normalt?

    Anonym (Orolig) skrev 2022-04-22 08:46:07 följande:
    Full 2-3 ggr i veckan. Normalt?

    Det här gäller min KK/tjejkompis. Några över 20. Högskolestudent, inte från vad skall man säga inte från fin familj men från en väldigt rik familj. "Pappa betalar" Hon festar väldigt mycket och blir oftast väldigt full. Ragla omkring, skrika och bröla-full.  Tidigare var det 1-2 ggr i veckan men numera är det 2-3. Ofta med en dagen efter kur mot baksmälla bestående av Treo och en slags "smoothie" på ananas, banan, vodka och Redbull som mixas med stavmixer.

    Hon brukade vara väldigt slank men har gått upp ganska mycket i vikt. Från kanske 45 till runt 65 uppskattningsvis. Fortfarande jättesexig, hennes vikt stör mig inte på det sättet älskar henne ändå men det är påtagligt.

    Men det habdlar inte om vikten utan festandet. Normalt att festa så mycket? Vad kan jag göra åt det?


    Jag tror tyvärr det är väldigt vanligt. Känner igen det från när jag var i samma ålder (är strax över 30 nu). Universitetstiden var fylld med fyllekvällar, de flesta drack 2-3 gånger i veckan och vissa blev mer fulla än andra. Minns att min rumskompis en period drack nästan varje dag. Vi konfronterade henne tillslut när hon tog öl och började dricka redan på morgonen. 


    Men även om det är vanligt är det ju inte alls bra. väldigt destruktivt och jag är rätt säker på att man inte mår bra att bli full så ofta. Och eftersom du säger att hon blir rejält full så tror jag absolut inte hon mår bra av det. varför bli så full varje gång? De flesta blir inte fulla varje gång de dricker. Jag hade nog tagit upp det med henne. Låter absolut som ett dåligt drickande.. 

  • Anonym (vanligt)
    Anonym (Orolig) skrev 2022-04-22 12:24:25 följande:
    Hon kan vara så full att hon kaskadspyr över mitt hallgolv. Eller att hon ramlat och slått sig. Har vart med henne på akuten när hon hade lyckats knäcka revben, oklart hur. Jag vet hur det måste sett ut med, hon är skitfull, flamsig och oregerlig svarar "fan vet" när hon blir undersökt och doktorn frågar och jag är nykter och orolig med henne. Som att jag är kvinnomisshandlare.
    Jaha, ja alltså det där låter lite extremt. Jag hade nog ställt henne mot väggen. Låter inte alls sunt! Snart kommer det gå ut över hennes hälsa och välmående ordentligt. Hur ser hennes andra vänner på detta? 
Svar på tråden Full 2-3 ggr i veckan. Normalt?