• ccsk

    BIM JUNI 2022

    Halloj, hoppas det är okej att jag hoppar in i tråden, lite kort om mig, jag blir 30 i oktober och jag har 2 barn sedan ett tidigare förhållande och mina barn är 8 & 10år gamla. Jag har en sambo och vi har planerat barn sedan oktober -21 och det var även då jag tog ut min spiral, eftersom jag alltid haft lätt att bli gravid men inget hände så valde jag att börja med NC så jag har väl kört med det i snart 3 månader.

    Jag hade ägglossning 14e juni och det betyder ju att jag är på äl+8 och bim-6 idag, jag fick en blödning natten mellan 18-19 juni som hade upphört när jag vaknade den 19.e men sedan dess har jag haft så sjukt ont i mina bröst och det har blivit värre varje dag sedan dess, jag är illamående till och från + trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen, haft molvärk/spänningar till och från varje dag så det känns verkligen som att jag kanske lyckats bli gravid denna gång efter att ha försökt i 8 månader och min sambo är helt säker på att jag är gravid då jag har så fruktansvärt ont i brösten (kan inte sova utan ett tight linne för att täcket gör ont när det nuddar) och min tempgraf på NC ser betydligt annorlunda ut denna gång än dom andra gångerna men nånstans är jag ändå inställd på att jag kanske inte är gravid just för att jag inte vågar tro något. Jag köpte ett CB Ultratidigt test som visade tok negativt idag.

    Vad tror ni om detta? Hur mår ni som har äl & bim nära mig?
    jag kan även tillägga att min menscykel är regelbunden mellan 30-32 dagar och jag har sällan ont i brösten och om jag har det så är det absolut inte på denna nivå. Tillägger även att jag idag inte haft mens på 40dagar och såhär lång tid har det aldrig varit tidigare. Spökar min kropp med mig eller vad är det som händer? Någon som sitter med liknande symtom/konstigheter som mig?

    Om du orkat läsa hela min bibel så tackar jag ödmjukast för det! Hoppas på att få svar från någon av er :)

  • ccsk
    Klara1997 skrev 2022-06-22 22:37:49 följande:
    Hej 
    jag hoppas det är tecken på Graviditet, kan ju vara för tigit att testa än 

    min kropp har betett sig konstigt efter min spiral 
    jag tog ut den i november förra året 
    men orsakade inflammmation i livmodern så kan ju bero på det
    Men just det där med att hormonerna beter sig konstigt, en Månad hade jag super ont i brösten, men mest i ena bröstet konstigt,  nog !!
    Ja men jag hoppas ju såklart på en graviditet denna gång men får vänta och se helt enkelt .. aj aj aj va tråkigt att höra om inflammationen men är du helt kry från det nu? Jag upplever inte att min kropp har varit så speciellt konstig efter att jag tog ut min spiral förra året faktiskt.
  • ccsk
    Misken skrev 2022-06-23 16:46:32 följande:

    ccsk, borde har bim samtidigt med dig så är roligt att följa med när vi är i exakt samma dagar :D Bim-5 idag och känner igen mig i hur du mår! Har också dendär känslan att man är helt säkert gravid men ändå så visa också mitt tidiga test idag negativt.. Jag testa zock med billiga rfsu tidiga test + vanliga. Tyckte mig ana ett supersuper svagt streck men testen är ju kända för sina spökstreck ( varför testar jag ens ':D ) men då jag plussa med pojken så började det faktiskt med ett svagt streck på rfsu röda vid bim-5.. Iaf så har jag också verkligen jätte ömma bröst som jag annars alrig har före mens och har nu haft i 4 dagar, idag har jag också haft värk i ryggen och lite mensvärk. Känner mig ännu hoppfull :) Jag ska till sommarstugan under midsommar så följande gång jag testar är bim-1, håller tummarna! Hoppas du ännu får ditt plus också trots negativa testet igår!

    Cykelhjul, håller tummarna för dig med att du skulle få ett plus! Har som sakt ett barn sen tidigare men jag hade inga blödningar. Vet ändå att de är väldigt vanligt med blödningar just där en vecka före som då ofta är nidblödning så låter väldigt lovande i mina öron :D 


    Ja men va kul att vi har bim samtidigt, jag tog CB ultra tidigt imorse, jag anade ett super svagt streck idag men är skeptiskt ändå!

    däremot utan att säga vad som betydde vad så fick mina barn kika på testet och båda sa att som såg ett svagt streck så idag har mina känslor varit helt upp och ner, jag har skrattat, gråtit, fått panik och jag vet inte vad men båda barnen, jag och sambon ser ett svagt streck så jag får nog ta ett nytt imorgon bitti eller dagen efter det!

    håller tummarna att ditt inte va ett spökstreck! 
  • ccsk

    Jag vet inte alls vad som händer med min kropp.

    jag har nog tagit 15 test (säkert mer) och ALLA ?testa tidigt? visar jättesvagt positivt, i måndags började jag blöda (lite molvärk och ryggont), blödde sporadiskt till och från igår och idag typ ingenting. Tog ett test idag men det visar fortfarande lika svagt som testet jag gjorde för typ 5-6dagar sedan.

    dom testen jag har tagit har varit CB Ultratidigt och RFSU testa tidigt och dom har varit positiva men vanliga test visar ingenting och digitalt visar ?ej gravid?

    vad tror ni om detta?

    jag är på:
    äl+15 och bim+1 idag.

  • ccsk
    Anile skrev 2022-06-29 22:47:28 följande:
    Det låter nog som om det inte blev något denna månad, tyvärr :( 
    Ja bara att invänta och se egentligen.. hehe
    det jag tycker är lite konstigt det är att min temp inte sjunker som den brukar göra men jag lär märka hur det ligger till så småningom :)
  • ccsk
    Anile skrev 2022-07-03 20:44:43 följande:

    Hur går det för dig med tempen och allt? 


     


    Jag blev gravid men fick missfall så det suger men bara att fortsätta försöka, jag försöker tänka positivt men det är rätt svårt men jag vet även att vi får hjälp i oktober om inget händer tills dess så det känns iaf ?bra? eller hur man ska uttrycka sig
Svar på tråden BIM JUNI 2022