Inlägg från: Anonym (Fly inte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fly inte)

    Trivs inte med mitt jobb, är föräldraledig

    Du verkar vara en som gärna vill fly så fort det blir lite svårt. Jag är likadan och en sak har jag lärt mig, man mår Såå mycket bättre om man stannar och försöker ta i tu med problemen. 

    sluta vara en people pleaser och ta ditt jobb på allvar istället. Kollegorna är  inte det viktigaste utan att du klarar av att sköta ditt jobb, inte minst då du arbetar med människor och barn (!). Möten, rapporter till kollegor föräldrar osv är så viktiga. Att baka till kollegor, not so much. Kanske har de fog för att de känner att det inte funkar. Vakna upp och jobba hårt istället för att försöka få kollegor att gilla dig. 

    Alternativt om du nu verkligen vill byta, försök hitta något helt annat. du kanske inte ens bode jobba med människor? Kan admin vid en dator passa bättre? Eller kanske kundsupport där du bemöter människor på ett ytligare plan? 

    Men när du är tillbaka från mammaledigheten, försök återgå till ditt gamla jobb så att du iaf försöker sluta på good terms. Sen kan du ju byta efter ett tag men kan det inte vara skönt att avsluta det snyggt iaf? 

Svar på tråden Trivs inte med mitt jobb, är föräldraledig