Inlägg från: Anonym (!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (!)

    Har han känslor för mig?

    Ja, föreställer mig du har en god status som älskarinna till killen. Den inkluderar ju inte enbart det fysiska.


    Inte fy skam enligt vissa här på forumet. 

  • Anonym (!)
    Anonym (Vad känner han tro) skrev 2022-10-23 08:22:40 följande:

    Anonym (jag)
    Det där fattade jag inte tyvärr...


    Vad jag menade var att du säkert sitter stadigt i sadeln som mannens mistress. Tänk hovlivet på slottet i Versaillers utanför Paris på 1700-talet med den status som en älskarinna högt i hierarkin kunde åtnjuta. Här och nu ett betydligt mer trist arrangemang än då och i jämförelse med filmens värld. 


    I nutid undrar jag om du vill vara huvudpersonen i den här mannens tillvaro eller i någon mer tillgänglig mans liv?

  • Anonym (!)
    Anonym (Vad känner han tro) skrev 2022-11-16 18:51:15 följande:
    Jag var sambo när vi först inledde vår relation. Han singel. Sen efter ett par år ombytta roller. Jo vi är vänner. Pratat en hel del. I början av relationen mest sex, men senaste åren har den blivit djupare. Vill inte berätta mer ingående. Ibland ses vi en längre stund. Ibland kortare. Tror inte heller han har några djupare känslor för mig annat än vänskap och attraktion. Hör av sig för att höra hur jag mår osv. Utan något sexrelaterat. 
    Anonym (!) skrev 2022-10-24 21:03:26 följande:

    I nutid undrar jag om du vill vara huvudperson i den här mannens tillvaro, eller vara huvudperson i  en mer lätt tillgänglig mans liv?


    Behövde ändra min oktober undran till dig till en mer tydlig. 

    När jag tolkar din november respons ser jag något utkristallisera sig (min uppfattning). Ni har varit inne i ombytta roller. När du sambo och mannen singel. Hur gick dina tankar och dina kärlekskänslor den perioden? Kunde du ha lämnat din sambo för den här mannen där och då? Du verkar ju bevisligen hysa starka känslor för honom, när ni varit i kontakt väldigt lång tid. Emotioner finns som inkluderar attraktion, sex, vänskap och förtrolighet i en lång historik. 


    Handlar din undran primärt om mannens känslostatus och i den om mannen är öppen till ett mer heltäckande förhållande? I ett beslutsfattande? Där mannen skippar sitt nuvarande förhållande för att leva med dig. Eller om vi anser det gott nog med en älskarinne position med benefits, fast utan en relations totala status? 


     


     

  • Anonym (!)
    Anonym (Vad känner han tro) skrev 2022-11-17 20:41:15 följande:
    Hm förstår inte riktigt syftet med din fråga eg då jag tycker jag förklarat i inlägget. Men ska försöka förtydliga. Nej, jag vill inte att han lämnar sin sambo för mig. Med henne kan han bilda familj. Ha en framtid med. Själv har jag gjort allt det redan. Ja jag har känslor för honom, men älskar? Nej. Attraktion och att jag tycker om honom. Vi har vid några enstaka tillfällen pratat om vår relation sedan han blev ihop med sin tjej. Han attraheras av mig. Att han tycker om mig. Att jag gör honom kåt. Det jag förundras över är det att han fortfarande vill ha mig i sitt liv. Trots att han numera är upptagen. Och nej han träffar inte fler. Har insett att det är dumt att ställa frågor här på FL för folk blir mest irriterade och det är sällan man får schysta svar.
    Din springande punkt är alltså exakt vad mannen känner - i den konstruktion ni befinner er i. Såklart väcker graden av känslor frågetecken när han är upptagen i ett förhållande med planer på familjebildning. Och samtidigt vårdar sin relation till dig. Av naturliga skäl förundras du över vad mannen innerst inne behöver/vill med er. 

    Ur min synvinkel uppfattade jag du innerst inne vill något mer, när det är av stor betydelse för dig att ringa in mannens känslor. I en vanlig älskarinnekonstruktion är skalorna flytande, inte fullt så intressanta?

    Tror det inverkar här på FL om man är den bedragna (ges stor förståelse) eller om man är i älskarinneroll. Bemötandet  ser generellt annorlunda ut när den bedragna ofta kämpar med barn, hus och familj. I jämförelse med bemötandet av en tredje part. Lyssnar på din story med intresse även om jag aldrig befunnit mig i älskarinnans roll, men däremot varit förtjust i en gift man. Så jag vet något om känslorna i omlopp, men inget om praktiken. 
  • Anonym (!)
    Anonym (jaha) skrev 2022-11-18 16:09:37 följande:
    Det är nog inte bara här på FL som den som drabbas av andras svineri får mer förståelse och empati än den som beter sig som ett svin.  Om en person börjar slå en annan i huvudet med en klubba bara för att hen kände för det så kommer nog de flesta har mer empati för den som får huvudet sönderslaget än personen som slår.
    Det kan jag hålla med dig om. ?Fördömelsen? kan varstans landa på närmast gammeltestamentlig nivå. Ändå tycker jag mig se trådar här på plattformen där älskarinnan (en av parterna som aktivt deltar i sveket) lyssnas till rätt ordentligt. Sen gäller naturligtvis samma villkor i andra trådar som omvänt berör den bedragnas helvete och kval. 
  • Anonym (!)
    Anonym (Vad känner han tro) skrev 2022-11-19 09:08:43 följande:

    Ids inte fortsätta svara. Taskiga kommentarer är så onödiga. 


    Ja, trista kommentarer dyker som sagt ofta upp i otrohetstrådar! På senare tid även sådana som ?skuldbelägger? den bedragna. Fair play i alla riktningar?

    Hur som helst vore det intressant att veta nåt om hur just din längtan till vetskap ser ut.
  • Anonym (!)
    Anonym (Vad känner han tro) skrev 2022-11-19 20:17:50 följande:

    Signatur (!) Hur menar du? "Din längtan till vetenskap..."


    ja uttryckte mig lite diffust där. Vad jag menade var följande. Noterar mest Din längtan till vetskap - om mannens exakta känslor för dig - som är mycket stark! Alltså hans ytliga och underliggande känslor och dess specifika natur. Vi har alla ett spektrum av emotioner att ringa in (ofta besitter vi ett hum) i de relationer vi är inne i. 


    Din starka längtan till exakt kännedom står eventuellt för något. Vild gissning! Älskar du honom mer än du är medveten om (är redo för eller vågar erkänna för dig själv)?

  • Anonym (!)
    Anonym (Vad känner han tro) skrev 2022-11-20 11:16:47 följande:
    Då förstår jag hur du menar. Ärligt så vet jag inte. Möjligt är jag förälskad, men inte älskar. Hittar inget bättre ord. Han är spännande, sexig, har ett sexigt jobb, är ung mm. Vill inte gå in i detalj. Han väljer att ha kontakt och träffa mig TROTS sin flickvän. Han tänder på vår åldersskillnad. Lika som jag. Jag kan inte riktigt förklara. Vi är inne på vårt 6e år nu. Det tycker jag själv förklarar en del.

    Ser att vissa som inte har din erfarenhet går hårt ut i tråden. Och själv tycker jag sånt här inte är helt enkelt. Har ju själv erfarenhet av en platonisk förälskelse, men inga träffar, inget fysiskt sexuellt. I den relationen är mannen skild numera. Tror inte jag oavsett kunnat ha honom som min vän fysiskt utan att få skuldkänslor mot min partner. Så där tänker jag nog lite annorlunda än din yngre kille. I min icke könsliga (jo en attraktion finns som vi inte agerat på) kontakt är jag den yngre (relativt står åldersskillnad). Vi har haft många uppgörelser när han efter sin skilsmässa velat slå sig fri från vår kontakt och hämningslöst pröva sig fram sexuellt (erotik var nämligen en bristvara i hans äktenskap). I den processen vände han sig initialt till mig, men jag upptagen. Så mannen sökte sig till tidigare kollegor, till sociala plattformar och till kontakter på bred front. Vet inte om det är lite unikt att söka så aktivt som han gör. Det verkar som han beroende av sex. Allt för att uppnå den ultimata kicken. Han vill testa sig fram tekniskt och i upplevelser. Men okej, mannens frustration mycket uttalad och han torrlagd han i flera år. Så jag fattar hela poängen. 


    Kan det vara nåt motsvarande med mannen du träffar? Att han inte får nog med en partner? Och fyller därför på med dig och er relation? Vad tror du om den tanken. Eller är ni helt enkelt känslomässigt förbundna med varandra efter er 6 åriga nära kontakt? 


    Mannens stora hake, som jag ser den, blir när han missar något. Nämligen att inte föra öppet förhållande på tal, med sin partner. Om så, kunde tjejen omorientera sig: till antingen själv ha en älskare vid sidan av (blir mest rättvist för alla!) eller lämna han. 


     


     

  • Anonym (!)
    Ordinär Man skrev 2022-11-27 09:07:28 följande:

    Socialt är det jobbigt med stora åldersskillnader, så det är inte fel att göra livet lite enklare för alla inblandade. 

    Om han verkligen har känslor för dig är jag två möjligheter. Han försöker sig på ett förhållande med dig, vilket uppenbarligen inte är fallet. Eller att han bryter kontakten med dig, och försöker gömma alltihopa.

    Nu kommer han tillbaka till dig. För sex. Så du kan klappa dig själv på axeln och gratta dig för att du är ett riktigt bra ligg. Använd det, njut, och du kommer att få många fler glada, kåta och tacksamma älskare.


    Bra ligg och bra ligg. Vad som är ett skönt ligg är något subjektivt i upplevelse. Vad en kåt man accepterar ratas av en selektiv finsmakare. Jämför en utmärkt flaska champagne med en billig skumpa. Om det vore så enkelt som du antyder skulle TS kunna dela ut köbiljetter. Men nej då, så ser inte verkligheten ut för i så fall kunde hon glömt och ignorerat den 20 år (?) yngre killen som är upptagen. Människor är inte utbytbara rakt av förutom för dem med en anknytningsstörning etablerad under tidig uppväxt. Det dräller av exempel på FL om hur svårt att få till det. Och ja, människor är inga dussinvaror. Därför har TS och hennes älskare svårt att ge upp sitt band, som vi försöker luska ut innebörden av. Okej, du röstar på erotik. 
Svar på tråden Har han känslor för mig?