Inlägg från: Jag är bara jag |Visa alla inlägg
  • Jag är bara jag

    Bruten stortå, någon annan som haft?

    Stackare! Jag bröt tån bredvid lilltån för några år sen. Jag fattade också direkt att nåt var fel. Tån blev helt svart och jättesvullen och extremt öm. Jag sökte aldrig vård eftersom jag vet att de aldrig gör nåt åt brutna tår. Jag lindade in den själv, gick i sandaler och till slut läkte det. Tyvärr inte helt bra än för det gör ont ibland. Förmodligen när jag gått lite extra. Jag har oerhört sällan skor på mig och jag minns inte hur långt efter olyckan jag kunde ha skor igen. Eller ens provade. Så mitt enda förslag är ett par rejäla sandaler med helt fritt över tån.

  • Jag är bara jag

    Såg din andra fråga nu. Jag kan inte böja tån som förr, men den lilla tån spelar ju mindre roll än stortån kan jag tänka mig.

  • Jag är bara jag

    Sandaler är nog ändå bättre än för stora skor som glappar. Jag opererade en tå- för annat- i december en gång och gick i sandaler. 

  • Jag är bara jag
    stor grön drake skrev 2022-11-11 15:29:48 följande:
    Men sandaler finns inte att köpa denna årstid, och att hitta sådana med "rätt" sorts sula lär vara lika svårt som skor. Inte ettalternativ med sandaler ute i vintervädret heller.

    Jag har aldrig sökt för någon av mina andra tåskador,  men den var så felställd att jag var säker på att den var ur led och det fick jag inte på rätt själv. Akutläkaren var endå tveksam, och ville därför att jag skulle röntgas efter helgen om den fortfarande var lika sjuk, eftersom ett blåmärke och en tillrättad urhoppning borde ha blivit betydligt bättre på de dagarna.
    Jodå- på loppis finns det. Ska du gå långt med en bruten tå menar du? Jag har f.ö sandaler tills det blir minus och skulle kunna ha det sen med om jag bara ska in och ur bilen typ. 
Svar på tråden Bruten stortå, någon annan som haft?