Inlägg från: Anonym (horan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (horan)

    Arg på min kille efter abort

    Anonym (Av) skrev 2022-11-24 00:32:11 följande:
    Arg på min kille efter abort

    Blev oplanerat  gravid och min första reaktion var att jag ville plugga klart och köpa hus innan jag kan ge mitt barn den tid och ekonomiska trygghet den/dom behöver. 


    Var väldigt tveksam, men min kille var otroligt säker över att han inte ville ha barn. 

    Jag är 30 och han 40. 


    Nu är det försent, genomgått kirurgisk abort för någon månad sen. Men har en stor sorg i magen nu.. obeskrivlig känsla. Jag uppfattar inte vad folk säger längre, är i min egen värld, har ingen aptit och tål inte ljud och ljus. Har inte haft någon sexlust och har inte påbörjat med skydd. Killen frågar hela tiden vad felet är, men jag vill bara be honom vara tyst. Jag är arg och ledsen över hur han lyckades påverka min kropp och mitt beslut, men vågar inte säga det till honom för allt kanske blir fel? 


    Abort är bara så fel, i de flesta fallen. Han fick dig att mörda ert gemensamma barn. Det är därför du mår dåligt. 

    Men det var han som manipulerade dig till att begå denna handling. Det är inte bara ditt fel, för du ville egentligen inte. Du begick ett misstag. Alla gör misstag. Men du kan fortfarande göra rätt. Skaffa en ny man, skaffa barn och bli inte barnlös livet ut, för det kommer äta upp dig. Försök göra det bästa för sina blivande barn. Gör allt för de. 

    Kom ihåg att alla gör misstag. Men du kan fortfarande göra rätt framöver. Det var en annan människa som fick dig att göra detta, du ville inte innerst inne. 

    Kämpa på. Skaffa barn i framtiden. Och gör allt för de.  
Svar på tråden Arg på min kille efter abort