Inlägg från: Anonym (Pang) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Pang)

    Ni som skjuter raketer redan nu

    Vi vet att det är dyrare o trycka på lys knappen är att skicka i vägen en raket o smällare, eller ta bara tv:en har man 65 tummare drar den 100w på en timme, det är billigare o skjuta lite raketer istället, man får vara ute i friska luften.

  • Anonym (Pang)
    Anonym (W) skrev 2022-12-25 20:00:14 följande:
    Man blir mörkrädd. Är detta konsekvensen av en icke-fungerande skola?
    Handlar om utbildning.

    Passa på o utbilda dig, vi har en så kallad panglista i Sverige, där kommuner utför lokala begränsningar, av landets 290 kommuner uppger 178 av dessa begränsningar av privatpersoners användning av ex raketer, oftast förknippat med tidsbegränsningar rund nyår, påsk valborg.
  • Anonym (Pang)
    HemligaM skrev 2022-12-25 20:19:18 följande:
    Jag bor i en av dessa kommuner men uppenbarligen är det tomma löften. Så den där listan är helt meningslös.
    Trots förbud ökar så kallade smuggel smällare o raketer, dessa är mycket större än vad vi brukar vara vana vid.
    Vi hade en topp vid millenniebuggen 00, året att skulle gå åt skogen, kärnkraftverk skulle haverera, hushållsmaskiner o datorer skulle helt plötsligt sluta fungera. Inte svårt o förstå man passa på skjuta raketer.

    Problemet ligger i omvärlden via import, en enkel post gång o du har hemma billiga som extrema raketer.
  • Anonym (Pang)
    Anonym (A.) skrev 2022-12-26 09:10:38 följande:

    Jag tycker absolut inte att man ska hålla på och skjuta raketer mer än just till nyår. Däremot kan jag säga att jag spyr på alla djurägare som sedan bölar i kvällsblaskorna om de staaaackars arma djuren. Skotträna era djur då, jäkla nötter!  Har själv haft/jobbat med hundar i alla tider och nej det är fan inte omöjligt. Alls! 


    Fast skott träna hunden är en annan sak, jag har själv haft en hund som blev svensk/nordisk mästare, gevär brydde hon sig inte om även fast man sköt bara meter från henne, men raketer gilla hon inte, det var något hon aldrig vande sig vid. Sedan har mina föräldrar kennel, dom brukar vara olagliga och ta in Finska mästare i Lajkor, minns en var stor, han fick lägga ner huvudet på bordet, men riktigt snäll när han satt o snegla på maten. Han tveka inte gå på björn o vildsvin.
    Deras första hund tog hem allt, varav dom starta kennel, trots att dom avla från nordens alla hörn mästare tog det ca 100 hundar innan dom fick fram en ny mästare hund. Men alla hundarna hade gemensamt, dom inte gilla raketer.
    Nu var min en Pointer och kunde höger/vänster utan att titta, hon vann trespann, slog alla stora Vorstrar, men byggd som ett muskelpaket, där folk fråga vad fan har du gjort med henne, vet inte hon älskar o springa, hon vägrar o ge upp. Många i Åre hyrde in henne för jakt. Med tanke på mina föräldrars kennel, där många är riktigt bra hundar, hundar med starkt psyke, o tävlar på elitnivå har ändå en rädsla för just raketer.

    Men det hjälpte o fara ut där man inte sköt mycket raketer.
Svar på tråden Ni som skjuter raketer redan nu